Horoscop Oana Hanganu pentru luna august, Leu

oana-hanganu-horoscop-august-2018-LEUHoroscopul lunii august 2018 pentru zodia Leu este dominat de tranzitele planetelor Mercur și Marte.
Toată luna august, Mercur, planeta Comunicării, se va afla în zodia Leu. Marte, în schimb, va fi retrograd în Vărsător, după care va ajunge în zodia Capricorn. Toate acestea le recomandă nativilor Leu să își ”gestioneze” cu grijă relațiile și să își aleagă cu mare grijă cuvintele,  dar și să își pregătească temeinic toate întâlnirile și călătoriile.
Planeta Mercur va fi în mers retrograd până în data de 19 august și, din acest motiv, deciziile pe care nativii le vor lua în jurul datei de 11 august, când va fi Lună Nouă în zodia Leu, vor fi, ulterior, reevaluate și chiar modificate.

Dar Luna Nouă și Mercur retrograd îi vor ajuta pe Lei să ”facă pace cu trecutul” și să se concentreze doar pe prezent și viitor, chiar și în plan partenerial.
Iar asta, și pentru că, la momentul de Lună Nouă, Marte retrograd se va afla, încă, în sectorul Parteneriatelor și al Mariajului din astrograma lor și nu va mai lăsa loc de confuzii, frustrări neexprimate sau speranțe fără rost nici în iubire, nici în colaborările profesionale.

În ziua de 13 august, Marte retrograd va ajunge în zodia Capricorn și în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Leilor.
S-ar putea ca, în relațiile cu colegii sau cu șefii, Leii să adopte o atitudine deschisă dar lipsită de menajamente sau amabilități inutile și să spună exact ce gândesc, dar și să scoată în evidență ceea ce știu să facă. Iar cei mai mulți nativi vor avea de câștigat din această abordare.

În plus, prezența Micului Benefic în ”casa Comunicării” din astrograma lor, începând din 6 august, îi va ajuta să obțină aproape tot ce își vor dori.

Un alt aspect favorabil va fi intrarea Soarelui în zodia Fecioară și în ”casa Banilor” din astrograma Leilor, în data de 23 august, care le va spori norocul și șansele de câștiguri suplimentare din munca proprie.

Un moment important va fi Luna Plină din data de 26 august, când Leii pot semna un contract avantajos sau pot fi motivați la actualul job cu o primă consistentă.
Tot Luna Plină din 26 august le poate aduce și vești bune legate de finanțele partenerului de viață sau de profitul unei afaceri în care sunt implicați.

În plan sentimental, prezența planetei Iubirii în zodia Balanță îi va încuraja pe Lei să își exprime sentimentele și să petreacă mai mult timp în compania persoanei iubite.
Pentru Leii singuri, Venus în Balanță poate însemna întâlnirea Marii Iubiri cu ocazia unui eveniment la care nativii iau parte, deci e bine să onoreze invitațiile primite.