Horoscop Oana Hanganu pentru luna august, Rac

oana-hanganu-horoscop-august-2018-RACHoroscopul lunii august 2018 pentru zodia Rac anunță armonie în familie. Pentru nativii singuri,  anunță șansa de a-și întâlni sufletul-pereche prin intermediul unei rude sau cu ocazia unui eveniment de familie. Toate acestea vor fi favorizate de intrarea planetei Venus în Balanță și în sectorul Casei și al familiei din astrograma lor, în data de 6 august.
Venus în Balanță va accentua și interesul Racilor pentru design interior, amenajarea și decorarea locuinței, iar pentru nativii îndrăgostiți dar necăsătoriți, va accentua dorința de a se așeza la casa lor.

Dar, până în jurul datei de 19 august, când planeta Mercur va reveni la mersul direct în ”casa Banilor” din astrograma lor, e bine ca nativii Rac să nu ia decizii importante, să nu exagereze cu cheltuielile și, pe cât posibil, să nu cumpere obiecte de folosință îndelungată. Și tranzacțiile imobiliare ar trebui să fie amânate până după data de 19 august.

Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 11 august ar putea să le aducă Racilor oportunități financiare noi, oferte de colaborare sau idei de afaceri, dar e bine ca deciziile să nu fie luate înainte de revenirea lui Mercur la mersul direct.

Banii vor fi o sursă de tensiune și în cuplu, în prima parte a lunii, cât timp planeta Marte se va afla în ”casa Banilor altora” din astrograma Racilor și va diminua bugetul familiei sau  va ”cere” cheltuieli urgente.

Din 13 august, Marte retrograd va ajunge în zodia Capricorn și în sectorul Parteneriatelor din astrograma Racilor.
Marte retrograd va repune pe tapet vechi probleme, pentru ca acestea să fie, în sfârșit rezolvate. Vizate vor fi și relațiile de colaborare, afacerile sau relațiile cu prietenii.

În cuplu, Marte retrograd poate reaprinde flacăra pasiunii pentru că, în astrologie, Marte nu este doar ”planeta Războiului”, ci și ”planeta Pasiunii”.
Iar cu planeta Iubirii în sectorul Familiei, multe cupluri vor putea discuta deschis despre problemele lor, vor putea găsi soluții și își vor ”revigora” relația.

Nativii singuri vor avea un aliat în Marte pentru că acesta le va accentua magnetismul personal și îi va ajuta să refacă o legătură plină de pasiune.

Un eveniment important pentru Raci va fi Luna Plină din data de 26 august, Racii fiind patronați de astrul nopții.
Luna Plină din 26 august va avea loc în zodia Pești, o altă zodie de apă, care pune preț pe emoții, sensibilitate și generozitate.
Pentru Raci, această Lună Plină poate aduce șansa unei călătorii în străinătate, în locuri cu o puternică semnificație pentru nativi sau poate transforma o relație la distanță într-o prietenie pe viață.

În 27 august, Marte va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și îi va ajuta pe Raci să devină mai combativi și mai eficienți în a-și susține interesele financiare. În plus, îi va ajuta să fie mai selectivi atunci când li se va cere ajutorul.