Horoscop Oana Hanganu pentru luna august. Săgetător

oana-hanganu-horoscop-august-2018-SAGETATORHoroscopul lunii august 2018 pentru zodia Săgetător anunță multe călătorii și relații excelente cu prietenii în primele 3 săptămâni, după care interesul nativilor se va muta spre carieră. Până în 23 august, Soarele aflat în zodia Leu va accentua spiritul de aventură, dorința de cunoaștere și apetitul nativilor pentru călătorii, în special ”peste hotare”.

Însă, până în 19 august, Mercur va fi retrograd și toate călătoriile, întâlnirile sau evenimentele de care nativii vor fi interesați și pe care nu le vor putea amâna vor cere o atentă pregătire.

Din 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile, îi va ajuta pe Săgetători să se afirme, să aibă mai multă ambiție și mai mult succes în carieră.

De altfel, schimbările în plan profesional pot începe din 7 august, când planeta Uranus va intra în mers retrograd în ”casa Profesiei” din astrograma Săgetătorilor și le va aduce acestora oferte neașteptate de  muncă de la foști angajatori sau foști colegi.

De asemenea, Uranus retrograd poate să impună rediscutarea unui contract de muncă sau de colaborare, din motive de care nativii nu sunt responsabili, ci țin mai mult de reorganizarea firmei sau de succesul/insuccesul acesteia.

De aceea, e bine ca Săgetătorii să se gândească și la soluții de rezervă sau, dacă nu sunt mulțumiți de situația de la actualul job să își caute, din vreme altul mai bun.
Informații foarte utile pot primi în jurul datei de 11 august, când va fi Lună Nouă în Leu, dar șansa le va surâde cu adevărat după 23 august.

În plan financiar, din 13 august, mulți Săgetători vor trebui să insiste mai mult pentru a le fi recunoscute sau respectate drepturile sau vor trebui să muncească mai mult pentru aceeași sumă de bani.

Sau își vor lua inima în dinți și vor renunța la tot, pentru a se ocupa de un proiect personal sau de o afacere de familie.
O astfel de variantă va deveni posibilă în jurul datei de 26 august.
Atunci va fi Lună Plină în zodia Pești și în sectorul Casei și al familiei din astrograma Săgetătorilor.

Luna Plină din 26 august va fi, pentru alți nativi Săgetător, un moment decisiv în plan personal pentru că vor lua, de exemplu, decizia de a se căsători sau de a se muta din casa părintească pentru a fi, cu adevărat, independenți.

În deciziile lor se vor bucura de sprijinul prietenilor și, de fapt, aceasta va fi și o perioadă de testare pentru că nu toți cei care își declarau prietenia vor mai fi de găsit atunci când li se va cere ajutorul.

Dar Săgetătorii sunt norocoși. Eu sunt patronați de Jupiter, Marele Benefic, aflat acum în zodia Scorpion și în sectorul Trecutului și secretelor din astrograma lor. Iar asta înseamnă că vor primi ajutor la momentul potrivit și că au protectori secreți sau discreți.