Horoscop Oana Hanganu pentru luna august, Vărsător

oana-hanganu-horoscop-august-2018-VARSATORHoroscopul lunii august 2018 pentru zodia Vărsător este marcat de tranzitul retrograd al planetei Marte și de cel al planetei Uranus, care îi patronează pe nativi. Din 7 august, planeta Uranus va intra în mers retrograd în zodia Taur, acționând în sectorul Casei și Familiei din astrograma Vărsătorilor.
Pentru unii nativi, Uranus retrograd în Taur și Marte retrograd în Vărsător vor tensiona relațiile de familie sau vor grăbi rezolvarea unor situații neclare, legate de un teren, o casă, o moștenire sau de responsabilitățile care revin fiecărui membru de familie în îngrijirea unei rude sau în administrarea unei afaceri de familie.

Vărsătorii, care de obicei sunt foarte generoși și înțelegători, vor acționa cu fermitate și nu vor permite nici amânări, nici promisiuni fără acoperire.
Dar până în 19 august, Mercur va fi retrograd, așa că, în cazul unor acte și contracte, ar fi bine să mai aștepte. Ultima decadă a lunii august va fi mai potrivită pentru demersurile enumerate mai sus.

Altminteri, în plan personal, Marte retrograd în Vărsător îi va ajuta să își ”regăsească” ambiția și să facă schimbările necesare pentru a avea succesul dorit.
Din 13 august, Marte retrograd în Capricorn îi va ajuta să se detașeze, cu adevărat, de trecut și să își rezolve orice restanță.

Iar asta îi va ajuta și în plan partenerial, indiferent că e vorba de mariaj sau de relațiile de colaborare profesională. Chiar și pentru cei singuri sau implicați într-o relație conflictuală sau fără viitor, acțiunea lui Marte retrograd va avea efect benefic pentru că va deschide poarta către o nouă relație, o nouă iubire.

Iar prezența Soarelui în zodia Leu până în 23 august le poate aduce Vărsătorilor întâlnirea cu sufletul-pereche sau un nou început în relația de cuplu actuală.
Un moment decisiv în acest sens va fi Luna Nouă din data de 11 august.
Perioada este cu atât mai importantă cu cât, până în noiembrie, în sectorul Mariajului se află Nodul Nord, legat de karmă și destin. Deciziile, întâlnirile și schimbările de acum sunt karmice.

Din 23 august, Soarele se va muta în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile îi va ajuta pe Vărsători să beneficieze din plin de generozitatea altora, să își plătească datoriile, să găsească finanțări pentru proiectele personale sau să aibă profit din afaceri.
Iar în plan personal, le va accentua farmecul și le va aduce oportunități amoroase.

În plan sentimental, norocul poate veni și de peste mări și țări pentru că, din 6 august și până în 9 septembrie, Venus, planeta iubirii, se va afla în ”casa Străinătății” din astrograma Vărsătorilor.
Așadar, nativii care își caută jumătatea ar trebui să călătorească mai mult sau să ia parte la evenimente la care sunt prezente și persoane din alte țări. Marea iubire poate să apară și într-un context profesional sau chiar cu ocazia unui concurs sau a unui examen.