Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 3 august 2018

oana-horoscop-3-august-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 3 august 2018. Astăzi, armonia dintre Lună și Mercur retrograd ne ajută să refacem legături, relații, proiecte și  să punem la punct ultimele detalii pentru weekend. E o zi perfectă pentru a ne suna rudele pe care nu le-am mai vizitat de multă vreme, pentru a ne aminti de momentele frumoase dintr-o relație de suflet sau de muncă și pentru a rosti, dacă e cazul, ”Îmi pare rău” sau ”Iartă-mă!”

Diseară târziu Luna va intra în semnul Taurului, unde va rămâne până luni. Iar Taurul este o zodie care iubește munca dar mai mult decât orice, iubește viața și știe să se răsfețe cu tot ce e mai bun.
Ne așteaptă, deci, un weekend interesant…

Ce anunță horoscopul zilei de 3 august pentru toate zodiile:

BERBEC
Berbecii fac sau primesc declarații de dragoste, iar dacă și-au supărat partenerul sau copiii, au puterea să treacă peste orgoliu și să ceară scuze. Nativii singuri se pot împăca, astăzi, cu o fostă iubire.

TAUR
Taurii nu sunt în formă maximă dar când e vorba de familie, se mobilizează rapid. Iar astăzi părinții sau alte rude apropiate vor avea nevoie de ajutorul lor sau doar de mai multă atenție.

GEMENI
Gemenii au multe de făcut dar prietenii reprezintă, pentru ei, o prioritate. Iar astăzi nu vor rata nicio invitație, chiar dacă asta înseamnă să chiulească de la serviciu sau să ajungă mai târziu acasă.

RAC
Racii primesc vești bune legate de salariu. Vești bune primesc și cei care au ”candidat” pentru o promovare la actualul loc de muncă sau pentru un job mai bun în altă companie. Schimbările concrete vin după 20 august.
LEU
Leii își fac bagajele și se pregătesc de călătoria programată pentru weekend. Sau primesc o veste ori o invitație și toată agenda stabilită pentru astăzi și pentru zilele următoare va fi dată peste cap.

FECIOARĂ
Fecioarele câștigă un premiu sau primesc, în semn de împăcare, un cadou de la un fost prieten. În cuplu nativii se bucură din plin de generozitatea partenerului care le face pe plac și le face daruri. Norocoase!

BALANȚĂ
Balanțele singure își pot întâlni, prin intermediul unui prieten sau chiar al rețelelor de socializare, viitorul partener de viață. În cuplu, atmosfera este relaxată și comunicarea este excelentă.

SCORPION
Scorpionii sunt apreciați la serviciu și li se promite o promovare. Chiar dacă s-au săturat de vorbe, e bine să-și păstreze optimismul. Ziua de astăzi este bună și pentru cei care își caută un job.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii se gândesc la o călătorie-surpriză pentru copii și partener, dar se decid greu asupra destinației. Sau primesc o invitație de la un vechi prieten pentru a petrece câteva zile în străinătate.

CAPRICORN
Capricornii au de sărbătorit pe cineva din familie sau vor să-i răsfețe pe cei dragi cu daruri. Ziua este bună și pentru cei care vor să cumpere o casă. Primesc oferte bune, dar decizia ar trebui luată după 20 august.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au parte de o zi armonioasă în cuplu și pot lămuri și anula chiar și probleme mai ”spinoase”.  Nativii singuri pot face primul pas într-o relație cu o persoană care îi admiră de mult timp.

PEȘTI
Peștii primesc bani dar, ca întotdeauna, consideră că ”banii trebuie să circule”. Ar fi bine să păstreze ceva și pentru weekend, pentru că vor avea drumuri de făcut sau  invitații de onorat.

Citește și ce e bine să faci în perioada asta, când Mercur este retrograd! Pentru că Mercur retrograd nu înseamnă doar obstacole și probleme! Click aici!