Horoscop Oana Hanganu pentru weekend-ul 4-5 august 2018

oana-hanganu-horoscop-weekend-4-5-augustHoroscop Oana Hanganu pentru weekend-ul 4-5 august 2018.
Luna în zodia Taur ne sporește apetitul pentru tot ce-i bun și frumos, dar și dorința de a-i răsfăța pe cei dragi, oferindu-le sau pregătind, pentru ei, ceva cu adevărat special.

Mai mult,  Luna și Uranus intensifică interesul pentru nou, inedit, original, inclusiv în materie de diete și rețete, iar Saturn retrograd ne ajută să ducem la bun sfârșit chiar și cele mai migăloase și solicitante sarcini.

Astrele au pregătit un weekend perfect pentru gătit, grădinărit, petreceri cu prietenii și ”degustare” de delicatesuri, dar și de simple plimbări în natură, pentru ”reîncărcarea bateriilor”.

Ce anunță horoscopul de week-end pentru toate zodiile

BERBEC
Cu Luna și planeta Surprizelor în sectorul Banilor din astrogramă, Berbecii sunt niște norocoși. Atâta doar că trebuie să nu se lasă duși de val și nici impresionați prea tare de oferte, pentru a nu rămâne fără niciun sfanț.
Weekend-ul poate aduce și vești foarte bune pentru Berbecii care au ”candidat” pentru un job sau pentru o promovare dublată de o mărire de salariu.

TAUR
Taurii au chef de ceva nou, inedit, special, indiferent dacă e vorba de mâncare, muncă sau relații. Pentru cei singuri, weekend-ul poate fi cu adevărat deosebit, dacă se vor mobiliza și vor ieși ”în lume”.
În cuplu, faptele ”vorbesc” mai mult decât cuvintele, iar plăcerea de a încerca o rețetă nouă în bucătărie sau dormitor vor condimenta relația și vor intensifica pasiunea.

GEMENI
Gemenii, de obicei foarte dinamici și cu o agendă încărcată, ar prefera un weekend liniștit, cu mult somn acasă ori câteva zile de relaxare la malul mării.
De mers la mare, nu-i problemă, dacă au timp și bani destui. La cererea familiei, se mobiliează exemplar. De dormit… mai greu. Prietenii sunt de părere că ”vara nu se doarme”, așa că Gemenii se pot trezi cu oaspeți neașteptați, dar foarte dragi.

RAC
Dacă vor să nu rămână fără bani în cont, Racii ar trebui să își lase cardul acasă ori să îl ascundă undeva și să ”nu-l mai găsească” vreo câteva zile.
Altfel, sensibili, influențabili și generoși cum sunt, nu vor putea refuza pe nimeni și vor plăti datoriile altora, vor cumpăra cadouri pentru familie sau vor scoate – pentru a câta oară?! – dintr-un mare impas financiar, pe cineva.

LEU
Pentru Lei, weekend-ul vine cu vești și surprize în plan profesional sau cu invitații la un eveniment care poate părea o simplă petrecere sau o ieșire în oraș cu cei dragi.
Pentru mulți nativi însă, acestea vor fi reale oportunități de a-și face ”prieteni utili” care le vor netezi drumul în carieră.
Weekend-ul este potrivit și pentru răsfăț personal: o ședință de masaj, o nouă tunsoare, o nouă ”piesă”  în garderobă…

FECIOARA
Fecioarele pot pleca într-o minivacanță, chiar dacă Mercur, planeta Călătoriilor, este în mișcare retrogradă. La cât sunt ele de perfecționiste, sigur își vor pregăti cu atenție călătoria și nu vor scăpa din vedere niciun detaliu.
Cele care n-au timp de călătorii, își pot face timp pentru a pregăti celor dragi ceva bun, ”din bucătăria altor popoare”. Sau își vor mobiliza familia și vor face casa ”lună”, împreună.

BALANȚĂ
Balanțele se pot pregăti de cadouri. Pe care să le primească sau să le ofere! Chiar și nativii care nu au nimic special de sărbătorit, se vor bucura de generozitatea partenerului sau a prietenilor sau vor alege să fie ”Moși Crăciun” în plină vară.
Balanțele care au nevoie de bani pentru un proiect sau pur și simplu pentru un weekend mai ”relaxant”, pot împrumuta suma necesară de la un prieten.

SCORPION
Scorpionii singuri vor simți, mai mult decât oricând, lipsa unui partener sau vor lua în calcul împăcarea cu o fostă iubire, Mai ales că, în această perioadă, Mercur retrograd ne face pe toți mai dornici de a reface legături și a reconstrui relații!
În cuplu, armonia și sensibilitatea ”combinate” cu pasiunea și pot face din acest weekend un adevărat ”restart” pentru relație.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii se pot aștepta la schimbări de planuri pentru că nu vor putea refuza invitația unor prieteni de a pleca într-o călătorie sau de a se înscrie, împreună, într-o competiție. Fie și una legată de un hobby sau de distracție, de genul cine prinde mai mulți pești sau prepară mai multe clătite. Astfel, chiar și pentru nativii care își planificaseră un weekend liniștit, se anunță două zile pline de ”antren” sau de aventură.

CAPRICORN
Pentru Capricorni, Luna acționează în ”casa Iubirii” din astrogramă. Astfel, weekend-ul se anunță a fi unul plin de sensibilitate și afecțiune pentru cei care au o relație și ”cu oportunități sentimentale” pentru nativii singuri.
În același timp, Luna aflată în zodia Taur îi va motiva pe Capricorni să își pună în valoare talentul sau creativitatea și să transforme un hobby într-o sursă de venit.

VĂRSĂTOR
Pentru Vărsători, prezența Lunii în zodia Taur înseamnă mai multă atenție acordată familiei sau mai multă implicare în chestiunile ”prozaice”, gospodărești.
Și, cum zodia Taur iubește confortul și luxul, mulți Vărsători își vor petrece weekend-ul redecorându-și locuința sau colindând magazinele pentru a cumpăra ceva important pentru casă. Ar fi bine să se rezume la un ”studiu de piață”. Mercur este, încă, retrograd…

PEȘTI
Dacă vor să aibă parte de un weekend liniștit, în care să lenevească în voie, Peștii trebuie să-și închidă telefonul și să uite de internet și rețele de socializare.
Altfel, nici nu vor avea timp ca să răspundă la apeluri și mesaje! Luna și planeta Surprizelor, Uranus, vor acționa în sectorul Comunicării din astrograma lor, așa că nu sunt excluse invitațiile venite în ultimul moment, dar care trebuie onorate.