Horoscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță

oana-hanganu-horoscop-venus-balanta-2018Horoscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 6 august-9 septembrie 2018. Venus în Balanță înseamnă că planeta Iubirii se află în zodia Mariajului, dar, în același timp, că ”Micul Benefic” din astrologie se află în zodia Parteneriatelor de orice fel. Află ce înseamnă pentru tine Venus în Balanță!
Din 6 august și până în 9 septembrie, planeta Venus se află în Balanță, una dintre zodiile pe care le patronează (cealaltă este zodia Taur). Din acest motiv, se spune că ”Venus este în zodia de domiciliu”.

Venus este planeta Iubirii, dar și planeta Armoniei, echilibrului și păcii, iar atunci când se află în Balanță, relațiile de orice fel au de câștigat. Iar asta, pentru că Balanța este zodia relațiilor (a mariajului, a relațiilor de afaceri, de colaborare, de prietenie etc).

Din acest motiv, în următoarea perioadă, în foarte multe relații se va reface armonia sau foarte multe persoane își întâlni sufletul-pereche, iar romantismul va fi apreciat mai mult decât oricând.

În relațiile de muncă va domina spiritul de echipă, iar în cele de afaceri, negocierile vor fi mai ușor de purtat, iar colaborarea va fi mai bună.

Dar, cum Venus nu este singura planetă care ne influențează, efectele ei pot fi amplificate sau  diminuate de alte planete sau de raportul dintre acestea.

De exemplu, până în 19 august, Mercur este retrograd, așa că, în ciuda armoniei pe care Venus se va strădui să o păstreze în relații, tot vor putea să apară și probleme de comunicare în anumite cupluri (pentru că Mercur este planeta Comunicării și călătoriilor, iar atunci când este retrograd, provoacă probleme în domeniile pe care le patronează).

Dar Mercur retrograd ne poate ajuta să ne împăcăm cu persoane pe care le-am supărat sau care ne-au supărat. Din acest motiv, Mercur retrograd și Venus în Balanță îi vor ajuta pe mulți să se împace cu un fost partener și să reia relația.

Din 7 august, vor fi 6 planete (Marte, Mercur, Neptun, Pluton, Saturn și Uranus) și un asteroid (Chiron) în mers retrograd! Iar toate acestea vor avea rolul lor și vor influența, într-o măsură mai mică sau mai mare, ”acțiunea” lui Venus .

Revenind la Venus în Balanță, trebuie spus că, în această perioadă, multe persoane vor fi sau vor deveni mai interesate de aspectul fizic, de modă, lux și eleganță și multe bugete vor fi date peste cap din acest motiv…­

Dar Venus în Balanță înseamnă în primul rând armonie, ”bune maniere”, eleganță și stil, evitarea conflictelor și dorința de a nu-i supăra, deranja sau jigni pe cei din jur.

Iată cum sunt influențate zodiile de Venus în Balanță:

oana-hanganu-horoscop-venus-in-balanta-2018venus-balanta-pentru-berbecvenus-balanta-pentru-TAURvenus-balanta-pentru-gemenivenus-balanta-pentru-RACvenus-balanta-pentru-LEUvenus-balanta-pentru-FECIOARAvenus-balanta-pentru-balantavenus-balanta-pentru-scorpionvenus-balanta-pentru-sagetatorvenus-balanta-pentru-capricornvenus-balanta-pentru-VARSATORvenus-balanta-pentru-pesti