Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 6 august 2018

oana-horoscop-6-augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 6 august 2018.
Luna intră în zodia Gemeni și este în armonie cu Marte retrograd, aducând chef de vorbă și distracție, dar și impresia că putem muta munții din loc. Și nu oricum, ci foarte rapid pentru că avem o mulțime de lucruri de făcut și vrem să demonstrăm lumii că putem să le facem singuri, pe toate.
Iar dacă ne împotmolim pe parcurs, în acțiunile noastre, primim, la timp, o mână de ajutor sau măcar un cuvânt  de încurajare, pentru că Venus, planeta Iubirii, se mută în zodia Parteneriatelor. Iar asta înseamnă cooperare, colaborare, înțelegere, armonie, spirit de echipă.

Venus în Balanță aduce armonie și în relațiile de iubire, calmează eventualele tensiuni din familie și le poartă noroc celor care visează să-și întâlnească sufletul-pereche.

În același timp, conjunctura astrală a zilei ne încurajează să petrecem mai mult timp în natură, să facem mai multă mișcare și să ne bucurăm de fiecare clipă petrecută în compania celor dragi.

Ce anunță Horoscopul zilei de 6 august pentru toate zodiile:

BERBEC
Berbecii au o zi plină la serviciu și trebuie să se mobilizeze chiar de dimineață pentru că, altfel, vor rămâne să lucreze este program și vor rata întâlnirea cu prietenii care au programat o ieșire în oraș pentru diseară.
În cuplu, atmosfera se destinde și vechile probleme sunt date uitării. De astăzi, planeta Iubirii acționează în sectorul Mariajului din astrograma lor.

TAUR
Taurii pot primi vești importante de la șefii care, în sfârșit, încep să îi aprecieze cu adevărat. Șanse foarte mari au și cei care merg la un interviu sau cei care susțin, astăzi, un examen.
În plan sentimental, Venus ajunsă în Balanță poate transforma o relație de afaceri sau de muncă într-o poveste de iubire.

GEMENI
Gemenii nu au chef de muncă, dar au chef de călătorii și mulți dintre ei pot găsi oferte foarte avantajoase pentru vacanță sau pentru o mică ”escapadă” la care se gândesc de mult timp.
În plus, Venus ajunge în sectorul Iubirii din astrogramă și, până în septembrie, le poartă noroc în dragoste. Chiar și nativilor singuri sau mai ales lor!

RAC
Racii sunt înconjurați de prieteni, indiferent dacă sunt în vacanță sau la serviciu. Generozitatea și sensibilitatea lor sunt apreciate de cei din jur, dar nu toată lumea care pare că îi admiră este cu adevărat sinceră și corectă. Racii au devenit, însă, mai selectivi și nu mai răspund, ”automat”, afirmativ atunci când li se cere ajutorul. În familie, se reface armonia. De azi, Venus se află în sectorul Casei din astrograma lor.

LEU
Leii ”ajung la un numitor comun” cu partenerul în ceea ce privește planurile de viitor. Sau se conving că acesta avea dreptate când critica un prieten comun sau atunci când le recomanda să se distanțeze de o anumită persoană.
În plan profesional, ziua de astăzi le poate aduce succes nativilor care negociază o colaborare sau lucrează în domenii ce presupun comunicarea cu ”publicul”.

FECIOARĂ
Fecioarele care susțin un examen sau un interviu au astrele de partea lor. La fel se poate spune și despre cele care vor să obțină o mărire de salariu sau condiții mai bune  ori un alt program de muncă.
De astăzi până în septembrie, Micul Benefic Venus se va afla în zodia Balanțelor și, în cazul Fecioarelor, va acționa în ”casa Banilor” din astrogramă.

BALANȚĂ
Balanțele primesc o invitație sau o ofertă de muncă de la un prieten care locuiește în străinătate sau decid că e vremea să se înscrie la un curs ori să se întoarcă ”pe băncile școlii”. Și asta, pentru a-și putea pune în practică, mai ușor, planurile legate de carieră.
În plan sentimental, începe o perioadă favorabilă: de azi, Venus, planeta Iubirii este în zodia lor. Mai mult, Venus este chiar planeta care le patronează.

SCORPION
Scorpionii îndrăgostiți apreciază discreția și nu sunt foarte încântați dacă partenerul este prea ”demonstrativ”, în public.
Nativii singuri se gândesc la o fostă iubire, iar în cuplurile cu probleme, Scorpionii fac comparație între actualul și fostul partener și idealizează o fostă iubire.
În familie, trebuie rezolvată o problemă care implică niște cheltuieli neprogramate.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii au parte de o zi foarte interesantă în cuplu, pentru că Luna este în armonie cu planeta Pasiunii. În plan profesional, li se recomandă răbdare și tact pentru că nu toată lumea va fi încânată de ideile lor.
Nativii îndrăgostiți își fac planuri de viitor, iar cei singuri își pot da seama că un prieten vechi a devenit, pentru sufletul lor, ceva mai mult…

CAPRICORN
Capricornii dau o mai mare importanță imaginii personale pentru că aceasta îi poate ajuta în carieră. Azi își pot schimba look-ul sau încep să se promoveze mai eficient.
La serviciu, toate acestea sunt remarcate și apreciate de șefi, iar  efectele vor fi ”benefice”, dar schimbările concrete vor fi puse în practică la sfârșitul lunii.
În cuplu pot fi depășite vechi tensiuni, suspiciuni, frustrări sau regrete.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii are au copii își fac mai mult timp pentru aceștia sau trebuie să ia decizii cu efect pe termen lung legate, de exemplu, de școală.
Nativii care nu au copii se gândesc tot mai mult și mai serios la rolul de părinte și discută cu partenerul despre asta și despre viitorul relației.
În plan profesional, pleacă într-o călătorie sau activitatea lor este evaluată de șefi.

PEȘTI
Peștii primesc vești bune în plan financiar: li se aprobă un credit sau primesc o bursă de studii ori reușesc să-și convingă partenerul să se implice într-o afacere comună. Sau primesc un cadou de la un admirator.
În plan sentimental, în cazul lor, Venus (prezentă, de astăzi, în zodia Balanță), va pune preț mai mult pe pasiune decât pe sentimente.

Citește și horoscopul lunii august!