Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 7 august 2018

oana-horoscop-7-augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 7 august 2018. Venus în Balanță și Jupiter retrograd în Scorpion ne recomandă ca, în cuplu, să nu fim nici posesivi, nici prea ”demonstrativi”, iar în relațiile de muncă sau de afaceri, să nu fim prea convinși că suntem singurii care avem dreptate.  

Soarele (aflat în Leu) și Luna (aflată în zodia Gemeni) sunt în armonie încă de dimineață, iar asta amplifică dorința noastră de comunicare și socializare, dar și nevoia noastră de a ne afla în centrul atenției și de a fi apreciați de cei din jur.

În plus, Luna este în armonie și cu Mercur retrograd, iar asta ne ajută să trecem peste eventualele ”bariere de comunicare”, mai ales dacă suntem în călătorie sau interacționăm cu persoane pe care le întâlnim pentru prima dată sau de care nu suntem foarte apropiați.

La serviciu, această armonie, dublată de acțiunea planetei Venus (aflată în Balanță) întărește spiritul de echipă și atenuează orgoliile.
Dar asta nu înseamnă că putem încălca reguli sau ierarhii și nici să considerăm că suntem prieteni cu șefii doar pentru că aceștia sunt mai amabili sau prietenoși. Avertizarea vine din faptul că Saturn este, încă, retrograd în Capricorn, iar între Lună și Neptun se formează un aspect tensionat.

Diseară, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Taur și, timp de câteva luni, va schimba relația noastră cu banii și  modul în care ne folosim resursele personale.

Dar ziua este excelentă pentru mișcare în aer liber, pentru studiu, lectură și învățare de lucruri noi și pentru informare și discuții despre câte-n lună și în stele.

Horoscopul zilei de 7 august 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
Berbecii primesc vești sau invitații și, la serviciu, informații utile și ajutorul de care au nevoie. Asta nu înseamnă că e bine să stea prea mult la taclale cu colegii pentru că timpul trece și, chiar dacă sunt prietenoși sau amabili, șefii sunt cu ochii pe ei.
În cuplu, un strop de gelozie condimentează relația dar… ce e prea mult… strică!

TAUR
Taurii au multe idei și multe planuri, dar s-ar putea ca resursele de care dispun să nu fie suficiente. Iar asta și scoate din sărite și sunt tentați să dea vina pe alții pentru situația în care se află. Dacă renunță la această atitudine, vor avea surprize plăcute: de exemplu cineva se va oferi să îi sprijine financiar pentru ca dorințele lor să devină realitate.

GEMENI
Gemenii n-au stare și nici răbdare, încep o mulțime de lucruri sau găsesc pretexte pentru a chiuli de la serviciu sau pentru a pasa unor colegi  măcar o parte din sarcinile pe care și le-au asumat. Și, culmea, nimeni nu le reproșează nimic! Dar e bine să fie atenți! Peste câteva zile s-ar putea să vină și ”nota de plată”. Mai bine s-ar mobiliza astăzi și ar trece la treabă!

RAC
Racii vor să îndeplinească toate dorințele copiilor sau ale persoanei iubite, chiar dacă asta înseamnă să își golească portofelul sau să se certe cu părinții sau cu alte rude care le recomandă să fie mai chibzuiți.
Dar opinia altora nu pare să-i impresioneze, mai ales pe cei care, de dimineață, pot primi vești bune legate de o primă sau o  mărire de salariu.

LEU
Leii au o multe de făcut la serviciu, dar cineva din familie le cere ajutorul pentru o problemă personală. Chiar dacă problema respectivă li se pare minoră sau consideră că fiecare ar trebui să se descurce fără să-i deranjeze pe alții, Leii nu pot rămâne indiferenți. Și, ”printre picături”, vor reuși să găsească o soluție. Asta e bine pentru că… ”roata se întoarce”…

FECIOARĂ
Fecioarele care vor să obțină o mărire de salariu ar trebui să evite discuțiile pe această temă în prima parte a zilei, când astrele nu lucrează în favoarea lor, în acest ”domeniu”.  Chiar dacă nu le vor refuza direct, șefii se vor plânge de situația financiară a firmei sau le vor face doar promisiuni. Mai bine amână totul până spre sfârșitul programului!

BALANȚĂ
Balanțele trebuie să fie foarte atente la detalii dacă trebuie să completeze ori să redacteze acte importante la serviciu. Dacă au de rezolvat o problemă juridică sau administrativă, ar fi bine să se înarmeze cu răbdare! Vor avea multe documente de completat sau multe drumuri de făcut. În plan financiar, seara vine cu vești sau cu surprize plăcute.

SCORPION
Scorpionii sunt lăudați de șefi și, aparent, admirați de toți colegii. Dar, cum intuiția lor nu dă greș aproape niciodată, nativii știu foarte bine care le sunt adevărații ”aliați” din echipă. Dar e mai bine să îi ignore decât să se certe cu ei pentru că n-ar avea nimic de câștigat.
Acasă, partenerul le reproșează că nu-și fac timp destul pentru copii.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii care s-au îndrăgostit de curând ar trebui să amâne întâlnirea dintre părinți și persoana iubită. Astăzi, aspectul tensionat dintre Venus și Jupiter nu ”încurajează” astfel de demersuri. Și în relațiile ”cu vechime” pot apărea tensiuni dacă părinții unuia dintre parteneri este prea curios sau prea dornic să dea sfaturi nesolicitate.

CAPRICORN
Capricornii care se bazau pe promisiunea unui prieten legată de obținerea unui job sau de rezolvarea unei alte probleme profesionale vor fi dezamăgiți. Prietenul respectiv ”nu mai e de găsit” sau le cere să mai aștepte. Dar ajutorul poate veni, pe neașteptate, de la foști colegi, cu care nativii chiar s-au certat cândva. În cuplu, se anunță o seară de neuitat.

VĂRSĂTOR
S-ar putea ca Vărsătorii să fie nevoiți să își amâne planurile pentru că, dimineață, li se va cere să rezolve o problemă provocată de un coleg. De exemplu, să refacă un document sau să reia, de la capăt, un întreg proiect. Ar trebui să își ascundă nemulțumirea pentru că o astfel de situație va ”acționa” în favoarea lor: vor fi lăudați și recompensați de șefi.

PEȘTI
Peștii trebuie să dea dovadă de mult tact și de multă răbdare pentru că altfel, în familie, poate izbucni o ceartă. Și nu din cauza unei probleme importante, ci doar pentru că partenerul ”face din țânțar armăsar” sau copiii au senzația că sunt prea cocoloșiți sau că li se îngrădește ”libertatea”. În plan profesional și financiar, însă, Peștii au motive de mulțumire.