Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 8 august 2018

oana-hanganu-horoscop-8-august-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 8 august 2018. Astrele au pregătit o zi complicată. Nici n-ar putea fi altfel, de vreme ce e prima zi cu 6 planete și un asteroid în mers retrograd din august! Din 19 august, Mercur va reveni la mersul direct și situația va începe să se schimbe.
Norocul și succesul sunt astăzi doar de partea celor care nu-și pierd nici răbdarea, nici speranța, nici încrederea și nici credința atunci când lucrurile par să nu meargă în direcția dorită.
Astăzi Venus și Marte sunt în armonie și ne amplifică pofta de viață, dorința de afirmare și de socializare, iar Luna aflată în zodia Rac ne îndreaptă atenția spre familie.

Dar Luna este în opoziție cu Saturn și asta înseamnă că ”avem toane” sau că ne e greu să ne exprimăm sentimentele sau, dacă simțim vreo urmă de refuz, ne retragem ”în cochilie”.
O astfel de atitudine nu aduce nimănui nimic bun pentru că există riscul ca alții să nu aibă chef de toanele noastre și să ne lase, pur și simplu, în pace. Astfel, s-ar putea să pierdem prieteni, susținători, ocazii, oportunități.

Mai mult, Luna formează un aspect tensionat și cu Venus și, în relațiile profesionale, multe persoane au senzația că sunt defavorizate de șefi și tind să-și îndeplinească sarcinile cu superficialitate. Își spun că ”oricum n-are niciun rost”, oricum alții vor fi apreciați, oricum nimeni nu vede cât de minunate sunt ele etc.

În cuplu, atmosfera este afectată de contextul astrologic al zilei și, în ciuda dorinței de iubire, multe persoane își vor îndepărta partenerul pentru că vor avea toane, vor invoca ”dureri de cap” sau vor fi excesiv de suspicioase ori geloase.

Dar, astrele nu fac decât să ”deseneze” un ”decor” în care suntem liberi să ne jucăm rolul, așa cum considerăm de cuviință.

Iată ce anunță horoscopul zilei de 8 august pentru toate zodiile:

 

BERBEC
Berbecii se bucură de relații armonioase cu prietenii apropiați, dar, la serviciu, devin suspicioși atunci când colegii sau șefii sunt prea amabili și prietenoși. Pe bună dreptate, ei știu că ”li se pregătește ceva”: de exemplu, niște sarcini în plus, dar de rezolvat contra-cronometru, eventual în locul cuiva care se bucură de ”mai multă trecere” sau de mai multă înțelegere din partea conducerii.

TAUR
Taurii pot avea parte de o zi armonioasă în cuplu dar, pentru asta, ar trebui să nu mai răscolească amintirile și să nu îi reproșeze partenerului o greșeală de ”acum 100 de ani”.
La serviciu, nativii care întârzie sau greșesc un document din cauză că îl completează în grabă pot fi aspru criticați, de parcă toată activitatea lor de până acum ar fi fost o eroare continuă. Dar azi n-are rost să riposteze.

GEMENI
Gemenii reușesc să facă slalomul necesar printre obligațiile personale și cele profesionale astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Și persoana iubită, dar și colegii sau șefii!
Cel puțin asta e opinia lor dar s-ar putea să aibă surprize. De exemplu, s-ar putea ca partenerul de viață să le reproșeze că n-au obținut nicio promovare la serviciu sau că salariul pe care îl aduc acasă e prea mic.

RAC
Racii, obișnuiți să ofere și să li se ceară ajutorul, pot avea, astăzi, o mare surpriză: un prieten vrea să le finanțeze un proiect personal sau un coleg le susține punctul de vedere, chiar cu riscul de a se certa cu șefii.
În familie, însă, Racii nu-s deloc ”în apele lor” sau chestiunile minore, gospodărești, de care altădată se ocupau cu plăcere li se par o adevărată corvoadă. Poate că pur și simplu au obosit…

LEU
Leii au chef de vorbă și de călătorii, iar partenerul de viață ”le ține isonul”, așa că ziua poate fi excelentă pentru cuplu.
Și în plan profesional, dacă trebuie să negocieze ceva, reușesc să obțină ce și-au pus în minte.
Dar, când vine vorba de sarcini concrete… mai greu… Energia le cam lipsește, iar dacă nici motivare financiară adevărată nu există… mai bine-și iau o zi liberă! Asta, dacă-și permit…
FECIOARĂ
Fecioarele primesc bani sau măcar promisiuni legate de salariu și promovare. Ziua este foarte bună și pentru nativii care își caută un job mai bun sau care lucrează pe cont propriu.
În plan personal, vin vești bune de la un prieten de departe sau nativii care sunt în vacanță își fac noi prieteni. În cuplu, însă, apar probleme dacă Fecioarele nu renunță la spiritul critic.

BALANȚĂ
Balanțele singure se pot îndrăgosti la prima vedere, iar cele care au, deja, pe cineva, redescoperă cât de minunat este partenerul de viață. Deci, sentimental, ziua se anunță a fi promițătoare. Inclusiv pentru ei care vor ”să pună la cale” un copil.
În plan profesional și financiar apar schimbări favorabile, dar numai pentru nativii care nu mai amână deciziile așa cum fac de obicei.

SCORPION
Scorpionii pot rezolva o problemă legată de casă ori de familie. Dar asta, pentru că au ”rezerve personale”, iar nu pentru că s-ar baza foarte mult pe ”implicarea” partenerului sau a copiilor (în cazul în care aceștia sunt destul de mari pentru a avea un job, firește).
Sentimental, contextul astral susține mai mult o relație bazată pe pasiune decât una bazată pe romantism.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii fac declarații, cuceriri și…pasiuni. Viața lor sentimentală este foarte dinamică și, în special pentru cei singuri, schimbările, dar și urmările, sunt cam greu de anticipat. De exemplu, ceva ce astăzi pare ”doar o aventură” se poate transforma, în timp, într-o relație foarte serioasă și profundă.
În plan financiar, pot apărea probleme sau nemulțumiri din cauza unui prieten.

CAPRICORN
Capricornii au parte de o zi foarte bună în plan profesional pentru că au șanse mari să obțină, în sfârșit, o promovare sau un loc de muncă la care visează de mai mult timp.
Dar s-ar putea ca partenerul de viață să nu fie încântat sau impresionat de aceste schimbări. Singurul argument care îl poate ajuta să-și schimbe părerea este salariul pe care nativii îl vor încasa de acum încolo.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii promovează un examen sau pleacă într-o călătorie. În relațiile cu cei din jur știu exact ce, cum și când să spună. Din păcate, unii nu sunt foarte atenți și cui spun ce au pe suflet sau în minte, iar asta îi poate costa, mai ales în  plan profesional.
În plan personal, astăzi familia este prioritatea lor, dar și oaza lor de liniște, așa că invitația prietenilor de a petrece seara în n-are șanse prea mari.

PEȘTI
Peștii recuperează o datorie sau primesc, în sfârșit, prețul cerut pentru un obiect pe care doreau de mult timp să îl vândă. Poate fi chiar vorba de o casă ori de alt bun de valoare, caz în care ar fi bine să amâne tranzacția până după 19 august (când Mercur revine la mersul direct).
În plan sentimental, ziua este foarte importantă pentru ei deoarece Luna acționează chiar în casa Iubirii.

Citește și horoscopul săptămânii. Află ce au pregătit astrele pentru tine și pentru cei care îți sunt dragi!