Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 9 august 2018

oana-hanganu-horoscop-9-augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 9 august 2018. Astăzi, Soarele și planeta comunicării, Mercur, acționează ”în echipă” în zodia Leu. Dar, Mercur este, încă, retrograd. Află cum sunt influențate zodiile de conjunctura astrală a zilei!

Când Soarele și Mercur sunt în zodia Leu și formează o așa-numită ”conjuncție”, toată lumea are ceva de spus, de comentat, de povestit dar nimeni nu prea are timp, chef să răbdare să asculte.

Dar Mercur este retrograd, există și riscul unor neînțelegeri sau supărări care mocnesc dincolo de atmosfera aparent armonioasă și dinamică.
Riscul unor indiscreții există, de asemenea, motiv pentru care ar fi bine să evităm discuțiile în care este analizat, criticată sau ”comentată” o persoană care nu se află de față…

Pentru cei care călătoresc, ziua va fi plină de neprevăzut, iar horoscopul zilei le recomandă să ia câte o pauză și să admire priveliștea, natura sau oamenii din preajma lor. În acest fel, colecția lor de amintiri va fi mai bogată și mai interesantă.

Ce prevede horoscopul zilei de 9 august 2018 pentru zodii:

BERBEC

Berbecii au chef de distracție și, dacă știu să-și administreze timpul și energia, au parte de o seară foarte plăcută, în compania persoanei iubite și a copiilor. La serviciu sunt foarte creativi și inventivi dar trebuie să găsească momentul potrivit pentru a capta atenția cui trebuie.
Nativii singuri se pot împăca, astăzi, cu o fostă mare iubire.
TAUR
Taurii sunt, ca întotdeauna, foarte siguri pe ceea ce vor, iar opiniile sau sfaturile altora nu par foarte interesante pentru ei.
În schimb, nativii sunt foarte convinși că au soluții pentru toată lumea. Iar asta se întâmplă și la serviciu, dar și acasă, spre nemulțumirea colegilor cu mai multă experiență sau a părinților și fraților mai mari.

GEMENI
Gemenii sunt atât de convingători, încât ar putea să vândă și Luna de pe cer. În plan sentimental, declarațiile lor sunt impresionante, iar nativii pot obține iertarea chiar și în relațiile care păreau că nu mai au nicio șansă. Și financiar au ”susținere astrală”! Marele Benefic Jupiter îi ajută pe cei care își caută un job mai bun sau celor care își negociază salariul.

RAC

Pentru Raci ziua este norocoasă în special în plan financiar pentru că Soarele și planeta Mercur acționează, în echipă, în ”casa Banilor” din astrograma lor.  Pot primi vești bune legate de salariu sau pot primi o ofertă de muncă avantajoasă ori, dacă, merg la cumpărături, găsesc exact ceea ce doresc și se ”încadrează în bugetul” stabilit de acasă.

LEU
Leii au multe de spus și le place, ca întotdeauna, să fie în centrul atenției. Nici nu se poate altfel pentru că Soarele și planeta Comunicării acționează în echipă chiar în zodia lor. Dar pentru că Mercur este retrograd, e bine să își aleagă cu atenție partenerii de dialog și să evite subiectele controversate. În plus, e bine să-i asculte și pe alții…

FECIOARĂ
Ziua de azi este perfectă pentru Fecioarele care învață pentru un examen, pentru cele care trebuie să găsească sau să refacă documente ori proiecte sau pentru cele care vor să facă primul pas în împăcarea cu un fost prieten sau cu un fost partener. Dacă au o întâlnire, trebuie să plece din vreme. Mercur este retrograd și poate provoca întârzieri.

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, ziua va fi solicitantă, cu vești interesante, în special de la foști prieteni sau colegi. Poate chiar cu oferte de colaborare sau cu bani pentru un proiect mai vechi. Soarele și Mercur retrograd acționează în ”casa Prietenilor” din astrograma Balanțelor, așa că e o zi bună și pentru reintegrarea într-o rețea profesională sau pentru susținerea unei cauze umanitare.

SCORPION
Scorpionii pot fi recompensați astăzi pentru un mai vechi succes ori, la serviciu, li se încredințează un proiect și îi impresionează pe șefi cu abordarea lor originală. Ziua este foarte bună și pentru nativii care, nu demult, au ratat o promovare sau un job foarte bun. S-ar putea ca persoana aleasă inițial să renunțe și situația să se întoarcă în favoarea lor.

SĂGETĂTORII
Cu Soarele și planeta Călătoriilor în ”casa Străinătății” din astrogramă, Săgetătorii au ”chef de ducă”. Dar Mercur este retrograd și asta înseamnă, pentru unii nativi, că vacanța trebuie amânată, iar pentru alții,  că par încurcături legate, de exemplu, de rezervarea la hotel. Dacă e vorba doar de planuri de călătorie, nativii se tot răzgândesc în privința destinației.

CAPRICORN
În plan personal, ziua de astăzi este foarte bună pentru Capricornii care vor să reia o relație amoroasă. Vor fi iertători sau, după caz, vor fi convingători și vor recâștiga încrederea și atenția cuiva anume.
În plan financiar, veștile bune pot fi legate de o datorie pe care o recuperează ori de o primă pe care partenerul de viață o obține la serviciu.

VĂRSĂTOR
Pentru Vărsători, ziua este importantă în plan relațional: Soarele și Mercur retrograd acționează în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrogramă. Iar asta înseamnă vești de la un fost partener de afaceri sau, dacă e cazul, împăcarea cu fostul partener de viață. În cuplurile cu probleme, se poate ”șterge cu buretele” trecutul și se reface armonia.

PEȘTI
Peștii care își caută un loc de muncă ar trebui să își abordeze foștii colegi sau șefi pentru că e posibil să nimerească exact când se reface echipa și e nevoie de cineva cu experiența lor. Pentru nativii care au loc de muncă, ziua va fi cam stresantă: li se va cere să refacă un proiect sau vor fi nevoiți să insiste dacă au nevoie de o aprobare. Sau o întâlnire importantă pentru ei se amână.