Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 10 august 2018

horoscop 10 augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 10 august 2018.
Astăzi, trebuie să găsim o cale de mijloc între dorința noastră de a ne afirma, exprima și obține ceea ce ne dorim și interesul celorlalți, mai ales dacă lucrăm în echipă la realizarea unui proiect.
În plan personal, sunt posibile tensiuni în relațiile cu prietenii pentru că s-ar putea ca nu toată lumea să se bucure cu adevărat de succesul altora sau nu toată lumea să stea în umbra cuiva.
În a doua parte a zilei, aspectul armonios pe care Luna îl formează cu planeta Iubirii, Venus, ”îndulcește atmosfera”. Iar pentru relațiile sentimentale, același aspect armonios Lun—Venus anunță o seară frumoasă, romantică, de neuitat.

Ce anunță horoscopul zilei de 10 august pentru zodii:

BERBEC
Ambiția îi ajută pe Berbeci să obțină succesul dorit, dar îi va îndepărta pe unii dintre colegii care le-au dat, până acum, o mână de ajutor. Aceștia se vor considera nedreptățiți și ”vor face atmosferă”, criticând deciziile șefilor. E bine ca nativii să nu răspundă la provocări.
Diseară  vor sărbători victoria alături de persoana iubită.

TAUR
Taurii au o mulțime de probleme pe cap și, stresați, își varsă nervii pe cei apropiați, care îi iubesc și le trec cu vederea ”ieșirile”. Numai că astăzi, o astfel de atitudine poate provoca o ceartă zdravănă  cu cineva din familie. Ar fi bine să evite conflictele pentru că n-au nimic de câștigat. Diseară, lucrurile se mai liniștesc și totul revine la normal.

GEMENI
Gemenii trebuie să facă multe drumuri, să stea la rând pe la diverse birouri, să completeze „hârtii” sau să refacă lucrări sau proiecte. Și nu pentru ei, ci pentru alții. Sau din cauza altora. Iar asta îi scoate din sărite! Ar fi bine să nu înceapă vreo ceartă pentru că riscă să spună lucruri pe care le vor regreta. Diseară, însă, în plan sentimental vor fi ”în al 9-lea cer”.

RAC
Racii vor avea parte de o seară frumoasă, în familie sau, dacă sunt singuri, se vor simți perfect la ei acasă, ocupându-se de flori, citind o carte bună sau dormind pe săturate. În prima parte a zilei, însă, banii pot fi motiv de nemulțumire: fie află că-și vor primi salariul cu întârziere, fie li se amână un credit, fie un prieten nu le înapoiază o datorie.

LEU
Leii au surprize la serviciu și nu toate sunt foarte plăcute. De exemplu, pot afla că un coleg ce le zâmbea mereu și părea că-i apreciază, ”trage sfori” pentru a le lua locul. E bine să nu reacționeze imediat, ci să verifice tot ce li se spune. În a doua parte a zilei, însă, pot primi declarații sau dovezi de afecțiune, iar asta este valabil și pentru cei singuri!

FECIOARĂ
Fecioarele trebuie să își schimbe planurile legate de un curs la care doreau să se înscrie sau pentru o călătorie în care se pregăteau să plece. S-ar putea ca partenerul sau șeful, în cazul călătoriei în interes profesional, să se răzgândească, din motive financiare. Spre seară, totul se schimbă pentru că Fecioarele fac rost de bani de la un vechi prieten.

BALANȚĂ
Balanțele trebui să-și pună în valoare talentul de mediator. De data asta, între persoana iubită și un prieten. Dar sunt sătule de astfel de situații și s-ar putea să le întoarcă spatele și să-și vadă de problemele personale sau de proiectele profesionale. Culmea este că o astfel de abordare va avea mai mult succes decât un șir de discuții. Diseară, au o invitație de onorat!

SCORPION
Scorpionii pot primi vești importante la serviciu sau oferte de muncă, dacă își caută, de mai mult timp, un loc de muncă. Dar indiferent de situație, nu e o zi potrivită pentru un ”consiliu de familie” în care să se discute  despre viitorul profesional al nativilor. Azi, mai bine iau singuri decizii! Uneori, e mai bine să te gândești mai mult la tine decât la alții…

SĂGETĂTOR
Săgetătorii nu se pot baza pe nimeni dacă trebuie să obțină o aprobare sau să rezolve  problemă juridică sau administrativă. Nici măcar pe prietenii care le-au făcut, de curând, niște promisiuni în acest sens. Astăzi nu-s de găsit sau îi anunță că ”a intervenit ceva” și-și cer scuze. Dar Săgetătorii sunt descurcăreți și norocoși, așa că vor încheia ziua ”cu bine”.

CAPRICORN
Pentru Capricorni, prima parte a zilei este dominată de incertitudini, amânări, refuzuri sau promisiuni neclare. Toate astea, dacă au nevoie, rapid de niște bani. Ar trebui să-și îndrepte atenția și energia spre altceva, pentru că situația nu se va rezolva decât spre seară. Tot atunci pot primi vești bune și de la partener, legate de cariera și de finanțele acestuia.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii sunt cam intoleranți și irascibili și, din acest motiv, riscă să se certe și cu partenerul de viață, și cu altcineva din familie. Până și grija pe care le-o poartă părinții pare să îi enerveze. Nici la serviciu nu sunt mai cooperanți, dar dacă nu-și schimbă atitudinea, pierd pe mâna lor pentru că e vineri, toată lumea e obosită și nimeni n-are chef de ”hachițele” nimănui!

PEȘTI
Peștii trebuie să plece într-o călătorie în interes de serviciu sau să ia parte la un eveniment la care reprezintă firma pentru care lucrează. Dar asta înseamnă că programul personal este dat peste cap, iar  șefii nu se vor grăbi să recompenseze, cumva, acest lucru. Seara, însă, vine pentru Pești  cu surprize în plan personal și, pentru unii nativi, chiar cu…”oportunități amoroase”.