Horoscop Oana Hanganu pentru Luna Nouă și eclipsa de Soare în zodia Leu

oana-hanganu-horoscop-luna-noua-leuHoroscop Oana Hanganu pentru Luna Nouă și eclipsa de Soare în zodia Leu. E timpul să îți redescoperi puterea interioară și adevăratul destin!
Acesta este mesajul pe care astrele îl transmit, în această zi specială, de august 2018, fiecărei zodii. Nu e un moment de acțiune pentru că ziua este marcată de Lună Nouă, plus eclipsă de Soare și 7 astre în mers retrograd (6 planete și un asteroid)! Dar e un moment perfect pentru transformare interioară și stabilire de strategii pentru perioada următoare.

Soarele și Luna se află în Leu, semn zodiacal în care se află și Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului, care ”ne vorbește” despre menirea noastră și adevăratul destin.
În Leu se află și planeta Mercur, alături de asteroidul Pallas și, împreună, ne îndeamnă să ne facem ordine în gânduri, în minte și în viață și să ne ”construim” strategiile potrivite pentru ca visele și menirea noastră să se împlinească.

Mai mult, în astrologie, Luna Nouă este considerată un moment perfect pentru ”noi începuturi”, indiferent dacă este vorba de un nou stil de viață, un nou proiect profesional,  o nouă relație. Iar zodia Leu în care are loc Luna Nouă din 11 august, este guvernată de Soare și înseamnă că ar trebui să avem toată susținerea astrală și toată energia necesară.

Dar Luna Nouă din 11 august 2018 este una atipică, marcată de o avalanșă de energie adusă de cele 6 planetele retrograde (Mercur, Marte, Neptun, Pluton, Saturn și Uranus) cărora li se alătură asteroidul Chiron.
Aceste astre în mișcare retrogradă ne cer – fiecare în domeniile de viață pe care le patronează – să reflectăm, reanalizăm, refacem, reluăm, renegociem sau să regândim proiecte, țeluri, relații, afaceri, stil de viață, planuri pe termen lung etc.

În plus, trebuie să ținem cont de semnificația generală a zodiei Leu: încredere și dorință de succes, iubire, creativitate, copil interior, dorința de distracție.

Astfel, configurația astrală a zilei ne îndeamnă  ”să redevenim copii”, adică să ne bucurăm, cu adevărat, de viață, să trăim în prezent, să observăm lucrurile mărunte și frumusețea în tot ce ne înconjoară, de la florile colorate, la jocul fluturilor sau dansul ierbii în adierea vântului.

Conjunctura astrală ne îndeamnă să ne (re)descoperim talentele sau abilitățile personale și să ne exprimăm creativitatea, chiar dacă asta înseamnă să ne asumăm și riscul de a fi criticați, respinși sau chiar dacă asta înseamnă să depășim prejudecăți sau tabu-uri.

Pictezi frumos? Cânți? Îți place să dansezi? Sculptezi? Ești pasionat de grafică pe calculator? Vrei să începi să înveți o limbă străină sau un curs într-un domeniu de care ești pasionat? De azi e corect față de tine să nu-ți mai ignori calitățile, experiența și speranțele și să îți transformi visele în realitate.

Probabil nu se va întâmpla, ceva concret și minunat peste noapte; deși Uranus retrograd poate aduce surprize sau ajutor nesperat de la oameni din trecut (chiar din viața trecută).
Important este să renunți la prejudecăți sau la ”zona de confort”, să îți redescoperi adevărata vocație și menire și să începi procesul de transformare interioară care te poate duce spre adevăratul destin.

Duminică, Luna va intra în zodia Fecioară, dar toate semnele zodiacale se vor afla, încă, sub influența Lunii Noi și a eclipsei de sâmbătă.

De săptămâna viitoare, lucrurile vor începe ”să se miște” în direcția dorită, pentru că în ziua de 19 august, Mercur va reveni la mersul direct și va fi urmat în 27 august, de Marte, planeta Acțiunii.

Află ce aduc Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare pentru zodia ta, în Horoscopul lunii  august! Click aici!