Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 13-19 august 2018, Balanță

oana-horoscop-13-19-august-BALANTAHoroscopul săptămânii 13-19 august 2018 pentru zodia Balanță pune accent pe relațiile de familie ale nativilor sau pe interesul acestora de a-și cumpăra sau de a vinde o casă.
Contextul astral nu le este, însă, favorabil pentru că, de luni, 13 august, și până în ziua de 10 septembrie, Marte retrograd va acționa chiar în sectorul Casei și al Familiei din astrograma Balanțelor.

Asta înseamnă că, în relațiile cu rudele pot fi repuse pe tapet probleme ce păreau stinse ori uitate de multă vreme. Dar, pentru că, în această săptămână, planeta Iubirii Venus se află în zodia lor, Balanțele pot ”aduce pacea” cu talentul lor diplomatic și farmecul personal.

Pentru nativii care doresc să se mute în casă nouă, horoscopul săptămânii vine cu o recomandare clară: nu este o perioadă favorabilă pentru așa ceva.
Recomandarea este și pentru nativii care vor să cumpere sau să vândă o casă ori un teren sau care vor să rezolve o problemă patrimonială.
Mai bine ar aștepta ca Mercur să revină la mersul direct (în data de 19 august) dar și mai bine ar fi să aștepte până la sfârșitul lui august, când planeta Marte va reveni la mersul direct, chiar în sectorul Casei si Familiei din astrograma lor.

Relațiile cu familia vor fi destul de tensionate în seara zilei de miercuri și în dimineața zilei de joi.  Miercuri, probabil părinții vor fi nemulțumiți că Balanțele nu îi vizitează prea des, iar joi, bugetul familiei poate fi motiv de gâlceavă în cuplu.

Vinerea este ziua norocoasă a Balanțelor, iar în această vineri, norocul lor va fi în plan financiar pentru că Luna și Marele Benefic Jupiter vor acționa ”în echipă” în ”casa Banilor” din astrograma lor.

Mai mult, Luna aflată în ”casa Banilor” va forma un aspect armonios cu Neptun retrograd, aflat în sectorul Profesiei. Iar asta anunță posibile oferte de muncă de la foști angajatori sau în domenii în care nativii au mai lucrat în trecut.

În weekend, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu și, pentru Balanțe, se anunță întâlniri cu prietenii sau  discuții cu oameni importanți, care ți pot convinge p nativi să își schimbe planurile pe termen lung.

Horoscopul săptămânii 13-19 august 2018, toate zodiile:

BERBEC/   TAUR/   GEMENI/   RAC/   LEU/   FECIOARA/

BALANTA/   SCORPION/   SAGETATORCAPRICORN/   VARSATOR/   PESTI/