Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 13-19 august 2018, Berbec

oana-horoscop-13-19-august-BERBECHoroscopul săptă­­­­­­­­mânii 13-19 august pentru zodia Berbec anunță succes în carieră, recompense și promovări, precum și oferte de colaborare foarte avantajoase,  dar numai pentru nativii care vor acționa cu tact, la momentul po­­­­­trivit.Începând de luni, 13 august, Marte retrograd va acționa în sectorul Carierei din astrograma lor, acolo unde se află și Saturn, planeta Responsabilității, dar și Pluton, planeta Transformării.

Nativii care nu vor renunța la orgoliu sau care vor face presiuni pentru a obține ceea ce își doresc ”aici și acum” vor pierde pe mâna lor și vor rata oportunități extraordinare.
De pierdut vor avea și nativii care au de-a face cu șefi sau colegi mai puțin pregătiți sau cu mai puțină experiență decât ei și Berbecii vor simți nevoia să evidențieze aceste lucruri în fața altora.

Marți, Berbecii pot primi o ofertă de colaborare avantajoasă, iar joi sau vineri, o primă sau o promisiune privind promovarea la actualul job.
Dar, cum în aceasta perioadă, planeta Mercur este, încă, ”în mers retrograd”, ar fi bine ca ei să nu-și facă planuri de viitor prea devreme și, în cazul ofertei, să analizeze cu atenție fiecare detaliu.

În cazul în care oferta de muncă este făcută de un fost angajator, ar fi bine ca nativii să își amintească de ce s-a încheiat vechea colaborare și modul în care au fost tratați. Iar asta, pentru că oamenii nu se schimbă și situațiile din trecut se pot repeta.

În weekend, nativii Berbec pot avea parte de romantism, afecțiune și declarații în cuplu sau, dacă sunt singuri, de o dragoste la prima vedere.
De un weekend excelent vor avea parte și nativii care au copii și care se vor distra de minune împreună cu aceștia.

Duminică dimineață, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu și va acționa în casa Iubirii și a copiilor din astrograma Berbecilor.
Casa Iubirii și a copiilor este și casa creativității, iar Mercur aflat în acest sector din astrogramă le poate aduce noroc și succes nativilor care își transformă un hobby în afacere.

Horoscopul săptămânii 13-19 august 2018, toate zodiile:

BERBEC/   TAUR/   GEMENI/   RAC/   LEU/   FECIOARA/

BALANTA/   SCORPION/   SAGETATORCAPRICORN/   VARSATOR/   PESTI/