Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 13-19 august 2018, Capricorn

oana-horoscop-13-19-august-CAPRICORNHoroscopul săptămânii 13-19 august pentru zodia Capricorn pune accent pe schimbările în plan personal pe care nativii le vor face, motivați de prezența planetelor Marte, Saturn și Pluton în semnul lor zodiacal.
Astfel, săptămâna va fi una foarte intensă pentru nativii Capricorni. Aceștia îți vor autoevalua viața, vor dori să se detașeze de vechi probleme  și ”să se împace cu trecutul”. Mai mult, vor avea puterea să renunțe la relații sau situații care nu le mai sunt de folos sau în care nu se simt apreciați cu adevărat.

Și totul va începe de luni și va dura până la sfârșitul lui August, când Marte va reveni la mersul direct în zodia Capricorn
Dar, până atunci, din 19 august, de partea lor va fi și planeta Mercur care va reveni la mersul direct în zodia Leu și îi va ajuta pe Capricorni să obțină ceea ce își doresc din relațiile cu ceilalți.
Afacerile vor avea profit, la job vor obține prime și promovări, iar în cuplu vor beneficia din plin de generozitatea partenerului.

Dar în această săptămână vor exista și momente mai dificile. De exemplu, în ziua de marți, aspectul tensionat format de Lună și Saturn va afecta sectorul Carierei din astrogramă și s-ar putea ca unii Capricorni să nu facă față  responsabilităților sau, în ciuda unor rezultate foarte bune, să nu fie apreciați de șefi.

Sau joi dimineața, Luna și Marte vor forma un aspect tensionat. Acesta va amplifica problemele nativilor care vor întârzia, vor încalca reguli sau principii sau nu vor respecta ierarhia.

Capricornii trebuie să acționeze cu prudență în această săptămână pentru a nu pune în pericol ceea ce au construit în plan profesional!

În weekend, mulți Capricorni vor fi ajutați de prieteni să-și rezolve problemele și, pentru unii dintre ei, ajutorul acesta se va manifesta și în relațiile cu șefii.

Duminică, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu și le va aduce vești bune legate de veniturile partenerului de viață sau de un credit pe care nativii l-au solicitat.

Horoscopul săptămânii 13-19 augst 2018, toate zodiile:

BERBEC/   TAUR/   GEMENI/   RAC/   LEU/   FECIOARA/

BALANTA/   SCORPION/   SAGETATORCAPRICORN/   VARSATOR/   PESTI/