Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 13-19 august 2018, Fecioară

oana-horoscop-13-19-august-FECIOARAHoroscopul săptămânii 13-19 august 2018 pentru zodia Fecioară este dominat de intrarea planetei Marte în sectorul Iubirii și al copiilor, dar și al creativității din astrogramă chiar în ziua de luni, 13 august.

Marte este retrograd până la sfârșitul lui august și, acționând în sectorul Iubirii, poate ”revitaliza” pasiunea din cuplu (pentru că Marte este și planeta Pasiunii, nu doar a Acțiunii sau a Războiului) sau poate readuce în viața Fecioarelor un fost partener.

De asemenea, pentru mulți nativi Fecioară, Marte retrograd poate aduce aventuri sentimentale, pline de pasiune și gelozie, dar chiar și relații marcate de agresivitate, motiv pentru care li se recomandă maximă prudență în plan sentimental.

În plan financiar, Luna le sprijină pe Fecioare începând de marți, când acționează în ”casa Banilor” din astrograma lor. Dar, pentru că Luna formează un aspect tensionat cu planeta Saturn, iar miercuri, un aspect tensionat cu planeta Pluton, s-ar putea ca banii să intre în cont dar să fie rapid cheltuiți pentru rezolvarea unor probleme legate de copii sau de persoana iubită.

Joi dimineața, în multe cupluri, nativii Fecioară vor discuta despre viitorul relației sau despre bugetul pe care se bazează familia în perioada următoare.
Și, s-ar putea ca, spre nemulțumirea lor, Fecioarele să fie nevoite să renunțe la anumite ”investiții” pe care doreau să le facă în propria persoană sau în carieră, de la schimbarea aspectului fizic sau al garderobei, până la absolvirea unor cursuri sau programe de perfecționare.

În ultima parte a săptămânii, armonia dintre Lună și planeta Neptun (aflată în sectorul Mariajului din astrogramă) va reuși să atenueze eventualele tensiuni din cuplu sau să aducă sensibilitate, optimism și romantism în noile relații.

Duminică, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu și va acționa în ”casa Trecutului și a secretelor” din astrogama Fecioarelor, acolo unde se află și Soarele.

Mercur le poate aduce informații utile sau vești de la posibili admiratori secreți, iar Soarele le recomandă să își pregătească temeinic proiectele personale pentru că norocul le va surâde cu adevărat după data de 23 august. Atunci, Soarele va intra în zodia lor. Și nu mai e mult până atunci!

Horoscopul săptămânii 13-19 august 2018, toate zodiile:

BERBEC/   TAUR/   GEMENI/   RAC/   LEU/   FECIOARA/

BALANTA/   SCORPION/   SAGETATORCAPRICORN/   VARSATOR/   PESTI/