Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 13-19 august 2018, Leu

oana-horoscop-13-19-august-LEUHoroscopul săptămânii 13-19 august 2018 pentru zodia Leu începe cu intrarea planetei Marte în sectorul Profesiei din astrogramă.
Marte este retrograd în Capricorn și anunță, pentru Lei, multă muncă, dar nu și recompense financiare pe măsură.

Perioada cu Marte în Capricorn poate testa voința și ambiția nativilor Leu care vor trece prin situații în care nu vor mai avea rolul principal și orgoliul lor ar putea avea de suferit.
Dar cum în acest moment Soarele se află în zodia Leu, nativii vor face față oricăror provocări.

Leii care își caută un job pot primi o veste bună chiar luni seara sau marți dimineața, dar s-ar putea ca, pentru început, să nu fie prea mulțumiți de salariul oferit. Situația se va schimba de săptămâna viitoare, când vor putea renegocia contractul.

O zi foarte bună pentru Leii care călătoresc sau lucrează în domenii ce presupun relația directă cu publicul sau comunicarea, la fel ca și nativii care se pregătesc pentru un examen sau concurs va fi ziua de miercuri.

Joi, orgoliile pot fi exagerate și Leii se pot certa cu un șef sau cu un coleg care se va grăbi să-și anunțe ”superiorii” de incident, exagerând ”nuanțele”.

În ultima parte a săptămânii, contextul astral îi va ajuta pe Leii care vor să își consolideze cariera sau rezultatele obținute până acum în acest sens. Iar aderarea la o rețea profesională le poate fi de ajutor, mai ales în viitorul apropiat.

În weekend, Luna va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma Leilor,  aducând noroc în plan sentimental nu doar pentru nativii care au, deja, o relație, ci și pentru nativii singuri.

Acțiunea Lunii va fi dublată, de duminică dimineață, de revenirea planetei Mercur la mersul direct, în zodia Leu.
Toate acestea înseamnă mai multe declarații, mai multă distracție și mai mult timp petrecut de Lei împreună cu persoana iubită sau, după caz, cu noua cucerire.

Horoscopul săptămânii 13-19 august 2018, toate zodiile:

BERBEC/   TAUR/   GEMENI/   RAC/   LEU/   FECIOARA/

BALANTA/   SCORPION/   SAGETATORCAPRICORN/   VARSATOR/   PESTI/