Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 13-19 august 2018, Pești

oana-horoscop-13-19-august-PESTIHoroscopul săptămânii 13-19 august 2018 pentru zodia Pești pune accent pe relația nativilor cu prietenii. Intrarea planetei Marte în zodia Capricorn va aduce un plus de ”agitație” și schimbare în sectorul Prietenilor din astrograma Peștilor, sector în care acționează, deja, și planetele Saturn  (planeta Responsabilității) și Pluton (planeta Transformării).


Marte retrograd îi va mobiliza pe nativi  să ia legătura cu prieteni sau foști prieteni și să lămurească orice problemă lăsată ”în coadă de pește”, să găsească soluții sau să  închidă, definitiv, un capitol din viața lor, renunțând la anumite persoane.

În plan profesional, Marte retrograd îi poate motiva pe Pești să facă primii pași în refacerea legăturii cu anumite cercuri sau grupuri profesionale, pentru a se putea promova mai eficient și pentru a putea evolua în carieră.

Luni, 13 august, Luna aflată în zodia Fecioară va aduce mai multă armonie în cuplu sau mai multă înțelegere în relațiile cu colegii sau cu clienții.

De marți până joi, Luna se va afla în zodia Balanță și în ”casa Banilor altora” din astrograma Peștilor, aducând vești bune pentru cei care au solicitat un credit sau o sponsorizare sau pentru cei care se așteaptă ca partenerul de viață să le aducă și cadouri, în semn de iubire, pe lângă declarații.
În plus, Luna în Balanță poate aduce și mai multă pasiune în relații sau aventuri pasionale pentru nativii singuri.

De joi, Luna se va muta în sectorul Străinătății din astrograma lor și Peștii vor dori să călătorească. Mai mult, unii chiar vor primi o șansă neașteptată să plece într-o călătorie în străinătate. Dar, din acest motiv, s-ar putea să se certe cu partenerul.

Duminică, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu și le va aduce Peștilor vești bune legate de carieră sau, pentru cei care își caută un loc de muncă, șanse mari de a obține un job care presupune multe călătorii în interes profesional. Iar asta o să le placă în mod sigur.

Horoscopul săptămânii 13-19 augst 2018, toate zodiile:

BERBEC/   TAUR/   GEMENI/   RAC/   LEU/   FECIOARA/

BALANTA/   SCORPION/   SAGETATORCAPRICORN/   VARSATOR/   PESTI/