Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 13-19 august 2018, Rac

 

oana-horoscop-13-19-august-RACHoroscopul săptămânii 13-19 august 2018 pentru zodia Rac anunță posibile tensiuni în cuplu chiar de luni, când Marte retrograd va ajunge în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrogramă.Tensiunile pot fi evitate dacă nu sunt repuse pe tapet subiecte care păreau de multă vreme rezolvate sau dacă nativii sunt mai puțin suspicioși ori mai puțin geloși  pe trecutul sentimental al partenerului.

În afaceri, Marte retrograd le recomandă prudență pentru că unii nativi vor avea de-a face cu parteneri și colaboratori incorecți, dar care vor juca perfect rolul de prieteni loiali. E bine ca Racii să verifice cu atenție detaliile afacerilor sau proiectelor în care sunt implicați și să nu aibă încredere 100% în nimeni.

Pentru rezolvarea unor probleme patrimoniale, pentru evenimente sau afaceri de familie sau pentru simple călătorii la rude foarte apropiate, cele mai potrivite sunt seara zilei de marți și prima parte a zilei de miercuri.

Vineri, banii pot fi motiv de ceartă și în cuplu, dar și în relația cu un colaborator direct, dar tensiunile se pot stinge în a doua parte a zilei.

Mai mult, armonia dintre Lună și Marele Benefic Jupiter, influențează și casa Iubirii din astrograma Racilor, deci, pentru aceștia se anunță o seară plină de sensibilitate si romantism.
Tot vineri seara, nativii singuri se pot îndrăgosti, posibil de un coleg sau de un vechi prieten.

În weekend, Luna și -planeta Marte vor fi în armonie și, pentru relația de cuplu, acest aspect înseamnă și sensibilitate, dar și pasiune.
Iar pentru relațiile de afaceri, aspectul armonios amintit poate favoriza găsirea unei soluții de compromis pentru continuarea unui proiect, astfel încât toate părțile implicate să fie mulțumite și motivate.

Duminică dimineață, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu, anunțând, pentru nativii Rac, succes în afaceri, oferte de muncă avantajoasă și mai ales mai mulți bani în portofel.

Horoscopul săptămânii 13-19 august 2018, toate zodiile:

BERBEC/   TAUR/   GEMENI/   RAC/   LEU/   FECIOARA/

BALANTA/   SCORPION/   SAGETATORCAPRICORN/   VARSATOR/   PESTI/