Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 13-19 august 2018, Săgetător

oana-horoscop-13-19-august-SAGETATORHoroscopul săptămânii 13-19 august pentru zodia Săgetător pune accent pe dorința nativilor de a câștiga mai mulți bani și pe demersurile concrete pe care aceștia le pot face chiar de luni, când Marte ajunge în casa Banilor din astrograma lor.
Dar Marte (planeta Acțiunii) este, acum, retrograd, așa că nativilor li se recomandă răbdare și o atentă evaluare a responsabilităților pe care și le asumă. Marte va fi retrograd până la sfârșitul lui august și, de aceea, Săgetătorii ar trebui să ia în calcul eventuale colaborări cu firme sau persoane cu care au colaborat în trecut.

Tot acum, însă, Marte retrograd îi poate ajuta să recupereze datorii de la prieteni sau să obțină clauze mai favorabile în contractele de muncă.

În relația cu prietenii, indiferent de probleme, Săgetătorii ar trebui să nu uite că ”vorba dulce mult aduce” și, ca să obțină ceea ce vor, ar fi bine să profite de conjunctura favorabilă de marți seara. Atunci, Luna și Micul Benefic Venus vor acționa în tandem în ”casa Prieteniei” din astrograma lor.

Ziua de joi le poate aduce noroc celor care susțin un examen sau au de rezolvat probleme ce implică relația cu autoritățile.
Tot joi este o zi bună pentru planuri de călătorie în străinătate.

În ultima parte a săptămânii, Săgetătorii se vor mobiliza greu și, dacă vor avea cum, vor prefera să stea acasă și să se odihnească.
Tot atunci, pot primi informații importante despre un prieten sau despre o persoană care ar putea să îi ajute în viitorul apropiat. Acestea sunt foarte utile pentru că, pe baza lor, nativii își vor putea ”construi” o strategie foarte bună și un mod potrivit de abordare în plan profesional.

Duminică, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu, aducându-le noroc nativilor care pleacă în străinătate  fie în vacanță, fie în interes profesional sau  pentru studii.
Aflat în zodia Leu, Mercur le poartă noroc și Săgetătorilor care doresc să se stabilească definitiv în altă țară.

Horoscopul săptămânii 13-19 augst 2018, toate zodiile:

BERBEC/   TAUR/   GEMENI/   RAC/   LEU/   FECIOARA/

BALANTA/   SCORPION/   SAGETATORCAPRICORN/   VARSATOR/   PESTI/