Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 13-19 august 2018, Scorpion

oana-horoscop-13-19-august-SCORPIONHoroscopul săptămânii 13-19 august 2018 pentru zodia Scorpion este dominat de intrarea planetei Marte în casa Comunicării, scurtelor călătorii, afacerilor și contractelor din astrogramă, chiar în ziua de luni. Marte este una dintre planetele care îi patronează pe Scorpioni, motiv pentru care tranzitul său  este foarte important pentru acești nativi.

Marte retrograd în Capricorn va acționa împreună cu Saturn, planeta Responsabilității și cu Pluton, planeta Transformării. Foarte mulți nativi Scorpion vor deveni mai… înțelepți în relația cu ceilalți și foarte atenți la cuvintele pe care le rostesc sau la ”pretențiile” pe care le au și în familie, și în profesie.

Marte este, însă, planeta Acțiunii și chiar dacă se află în mers retrograd, tot îi va încuraja pe Scorpioni să ”spargă gheața” în relațiile de orice fel. De data asta, însă, o vor face cu mai multă prudență, și înarmați cu răbdare.
În ceea ce privește semnarea unor contracte, ar fi bine ca Scorpionii să aștepte până la sfârșitul lunii, când Marte va reveni la mersul direct. Dacă nu, măcar până săptămâna viitoare, când Mercur, planeta contractelor, va fi în mers direct.

Până atunci, Scorpionii trebuie să profite de momentele și conjuncturile favorabile.
De exemplu, marți seara, Luna și planeta Iubirii acționează împreună în sectorul Trecutului și al secretelor din astrograma lor.

Astfel, Scorpionii vor fi tentați să se împace cu un fost partener sau chiar vor relua legătura cu o fostă iubire, în timp ce alții se vor lăsa atrași într-o relație sentimentală secretă.
Și seara de vineri va fi romantică și favorabilă iubirii, pentru că Luna aflată în zodia lor va fi în armonie cu Neptun, planeta Visării, aflată în casa Iubirii din astrograma lor.

Weekend-ul poate veni cu oportunități sentimentale pentru cei singuri: de exemplu un vechi prieten le va înlesni întâlnirea cu o persoană de care nativii se vor îndrăgosti la prima vedere. Iar relația se va consolida în timp.

Săptămâna se va încheia cu revenirea planetei Mercur la mersul direct în casa Prietenilor din astrograma Scorpionilor, aspect deosebit de pozitiv pentru că noua conjunctură îi va ajuta nu doar în plan personal (relații excelente cu prietenii) ci și profesional (extinderea cercului social și profesional).

Horoscopul săptămânii 13-19 augst 2018, toate zodiile:

BERBEC/   TAUR/   GEMENI/   RAC/   LEU/   FECIOARA/

BALANTA/   SCORPION/   SAGETATORCAPRICORN/   VARSATOR/   PESTI/