Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 13-19 august 2018, Vărsător

oana-horoscop-13-19-august-VARSATORHoroscopul săptămânii 13-19 august 2018 pentru zodia Vărsător începe cu intrarea planetei Războiului în sectorul Trecutului și al secretelor din astrogramă. Până la sfârșitul lunii, Vărsătorii pot afla care le sunt dușmanii secreți au pot primi informații confidențiale referitoare la foști parteneri, foști colegi sau foști prieteni.

Marte este, însă, și planeta Pasiunii și, pentru că se află în ”casa Secretelor” din astrogramă, poate aduce schimbări în viața personală a nativilor, cum ar  fi o relație secretă, plină de pasiune.

În plan profesional, primele zile din săptămână vor fi norocoase, în special pentru nativii care susțin un examen sau au urmat, de curând, programe de perfecționare în domeniul lor de activitate.
Toate acestea vor deschide calea unei promovări, dar ei trebuie să aibă răbdare pentru că schimbările concrete vor veni  la sfârșitul lui august.

Ziua de marți poate aduce vești bune și în plan sentimental. De exemplu, unii Vărsători se îndrăgostesc de cineva din străinătate, iar alții pleacă în vacanță împreună cu persoana iubită.

Miercuri și joi, însă, pot izbucni certuri între Vărsători și cineva din străinătate, iar dacă e vorba de un client al firmei, naivii trebui să își aleagă cu mare atenție cuvintele pentru a nu fi aspru sancționați după aceea.

În ultima parte a săptămânii, Vărsătorii se vor concentra pe carieră, și mulți dintre ei vor căuta soluții concrete pentru a-și pune în aplicare planurile de viitor, care implică schimbarea job-ului sau schimbarea domeniului de activitate.

Duminică, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu și în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrograma Vărsătorilor.
Iar asta este o veste excelentă, mai ales pentru nativii care, în ultima perioadă, s-au certat cu partenerul de viață din diverse motive sau primit informații care le-au diminuat încrederea într-un colaborator apropiat la serviciu.
Revenirea planetei Mercur la mersul direct poate aduce și mai multe călătorii împreună cu persoana iubită și mai mult timp petrecut împreună cu aceasta.

Horoscopul săptămânii 13-19 augst 2018, toate zodiile:

BERBEC/   TAUR/   GEMENI/   RAC/   LEU/   FECIOARA/

BALANTA/   SCORPION/   SAGETATORCAPRICORN/   VARSATOR/   PESTI/