Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 13-19 august, Gemeni

oana-horoscop-13-19-august-GEMENIHoroscopul săptămânii 13-19 august 2018 pentru zodia Gemeni este dominat de revenirea planetei Mercur la mersul direct, în casa Comunicării din astrogramă.
Mercur îi patronează pe nativii Gemeni și, din acest motiv, tranzitul acestei planete este deosebit de important pentru ei.Planeta Mercur va reveni la mersul direct în dimineața zilei de duminică și va dinamiza sectorul social al Gemenilor, aducând șanse de călătorie, invitații, întâlniri și evenimente.
Până atunci, va fi în mers retrograd și le va cere prudență în relațiile cu ceilalți.

În mers retrograd va fi și planeta Marte care, de luni, va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Gemenilor. Iar asta înseamnă că Gemenii care au de primit bani sau recompense pentru activitatea lor din trecut trebuie să se înarmeze cu răbdare sau cu argumente solide pentru că vor fi puși în situații deloc confortabile, în care vor ”lupta” pentru drepturile și interesele lor.

Favorabilă va fi ziua de miercuri, când Mercur (planeta lor) va fi în armonie cu Micul Benefic Venus. Așadar, dacă își pot stabili negocierile sau întâlnirile de afaceri sau interviurile pentru un job în această zi, au șanse mari de succes.

Pentru cei care au un loc de muncă, ziua de joi poate fi provocatoare pentru că li se va cere să rezolve o restanță a unui coleg sau să refacă un întreg proiect sau chiar să renunțe la un proiect de care erau foarte mulțumiți. Sau vor fi înlăturați de la conducerea unei echipe pe care au construit-o, cu răbdare, în timp.
Pentru unii Gemeni, o astfel de situație va fi punctul în care vor spune ”Stop” și se vor gândi la o afacere pe cont propriu.

Sâmbătă, Gemenii pot primi vești bune legate de veniturile partenerului de viață sau de profitul unei afaceri în care s-au implicat fără prea mult entuziasm, la început.

Duminică dimineață, planeta Mercur va reveni la mersul direct și acest eveniment astrologic va aduce schimbări pozitive în afacerile, proiectele și relațiile nativilor cu cei din jur.

Horoscopul săptămânii 13-19 august 2018, toate zodiile:

BERBEC/   TAUR/   GEMENI/   RAC/   LEU/   FECIOARA/

BALANTA/   SCORPION/   SAGETATORCAPRICORN/   VARSATOR/   PESTI/