Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 14 august 2018

oana-horoscop-14-augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 14 august 2018.  Luna în Balanță ne face amabili, prietenoși, împăciuitori și dornici de colaborare, așa că ziua începe frumos, cu relații armonioase și, în cuplu, cu afecțiune și înțelegere.La prânz, Luna formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta Responsabilităților, aflată în Capricorn, o zodie care iubește ordinea, disciplina, punctualitatea și cere respectarea regulilor, principiilor și ierarhiei.
Din acest motiv, a doua parte a zilei se anunță a fi tensionată, iar multă lume se va simți fie copleșită de sarcinile de la serviciu, fie de responsabilitățile față de copii, partener sau părinți, fie de alte obligații sau datorii.
Din fericire, diseară, Luna și planeta Iubirii vor acționa, în echipă, în zodia Balanță, așa că seara va fi calmă, romantică, armonioasă și cei mai mulți dintre noi se vor bucura de o seară frumoasă, alături de cei dragi.

Ce prevede horoscopul zilei de 14 august 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
În prima parte a zilei, Berbecii se înțeleg perfect cu toată lumea, iar la serviciu, renunță la ambiție în favoare spiritului de echipă.
În a doua parte a zilei, au senzația că li se cere prea mult, că trebuie să muncească prea mult sau că partenerul de viață are pretenții prea mari.
Diseară revin la sentimente mai bune, iar în cuplu au parte de o seară de vis. Nativii singuri își pot întâlni viitorul partener de viață.

TAUR
Taurii sunt apreciați de șefi iar, la nevoie, ajutați de colegi. În prima parte a zilei muncesc cu plăcere și se implică în mai multe proiecte sau activități. În a doua parte a zilei, însă, o discuție cu șefii sau o veste legată de salariu îi nemulțumește și cheful de muncă le cam dispare pentru că nu sunt motivați financiar. Diseară, o ședință de masaj sau o schimbare de look ar putea să le schimbe și starea de spirit.

GEMENI
Gemenii au parte de afecțiune și declarații chiar de dimineață, când Luna intră în ”casa Iubirii” din astrograma lor.
În a doua parte a zilei, trebuie să renunțe la programul stabilit pentru că au de rezolvat, rapid, o problemă administrativă sau trebuie să refacă niște acte. Seara se anunță plină de armonie alături de partener sau cu multă distracție, alături de copii. Cei singuri se pot îndrăgosti la prima vedere.

RAC
Racii încep ziua pregătind ceva delicios pentru cei dragi sau aranjând și redecorând locuința. Cei care merg la serviciu trebuie să reziste tentației de a-și suna toate rudele, mai ales în prima parte a programului de lucru.
După amiază, sarcinile de serviciu le cer să lucreze câteva ore în plus, partenerul de viață va fi nemulțumit, iar Racii se vor simți ”între ciocan și nicovală”. Din fericire, diseară, în familie se va reface armonia.

LEU
Leii primesc invitații la mai multe evenimente și ar fi bucuroși să le onoreze pe toate pentru că lor le place să fie în centrul atenției. Dar au mult de lucru și dacă nu-și administrează corect timpul, s-ar putea să nu ia parte nici măcar la evenimentele organizate de firmă. Diseară, oricât de obosiți ar fi, preferă câteva ore petrecute în oraș, alături de prieteni și partener, chiar dacă asta înseamnă să meargă târziu la culcare.

FECIOARĂ
Fecioarele se gândesc la bani: câți bani au în cont, cum să facă rost de mai mulți, cum să obțină o mărire de salariu, ce afacere să înceapă etc.
După amiază, bugetul personal sau agenda de lucru sunt date peste cap: fie copilul trebuie dus la medic, fie persoana iubită are nevoie de ajutor, fie trebuie să rezolve alte probleme legate de copil și școală. Diseară, mulți nativi pot primi o veste excelentă legată de salariu sau o ofertă de muncă.

BALANȚĂ
Balanțele sunt sensibile, amabile, generoase și înțelegătoare. Luna se află în zodia lor chiar de dimineață și le ajută să aibă relații armonioase cu cei din jur. În a doua parte a zilei, nativii trebuie să ia o decizie legată de casă ori să caute o soluție pentru cineva din familie și, nehotărâți cum sunt, amână totul pentru ultima clipă. Diseară, Luna și Venus acționează în echipă în zodia lor. Pentru Balanțele singure, asta e o veste foarte bună…

SCORPION
Scorpionii nu sunt într-o formă excelentă la serviciu și nu reușesc să se mobilizeze chiar de la prima oră. După amiază, însă, nu vor avea încotro, pentru că șefii vor fi cu ochii pe ei sau partenerii de afaceri ”le vor aminti” de clauzele din contract. Diseară, întâlnirea cu un fost partener le trezește amintiri sau, în cuplu, afecțiunea, sensibilitatea și disponibilitatea de a-l asculta pe celălalt pot face minuni, anulând tensiuni sau vechi probleme.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii au un talent deosebit de a-și transforma colegii în prieteni!
Și astăzi vor face la fel, ajutând un coleg să rezolve o problemă personală. Peste nu mult timp, acesta le va răspunde cu aceeași monedă.
În a doua parte a zilei, banii pot fi motiv e nemulțumire pentru nativii care așteaptă de multă vreme o mărire de salariu. Dar, optimiști cum sunt, vor trece peste toate și diseară se vor distra alături de prieteni.

CAPRICORN
Capricornii sunt preocupați de carieră și astăzi vor căuta noi oferte de muncă sau se vor gândi la domeniile în care le-ar plăcea să aibă afacerea lor. După amiază, problemele curente, grijile mărunte sau responsabilitățile și obligațiile personale vor slăbi și optimismul și cheful nativilor de a-și asuma riscuri sau de a face schimbări în plan profesional. Diseară, partenerul le va susține ideile și le va reda încrederea.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au nevoie de o vacanță, iar invitația unui prieten sau a unei rude care locuiește în străinătate este o sluție pe care nu o pot refuza. În a doua parte a zilei, cei care merg la serviciu trebuie să refacă niște documente sau să repare ceva distrus din neglijența unui coleg. Diseară, oaspeți dragi le calcă pragul sau  cineva de departe îi sună și le dă o veste foarte bună. Pentru cei singuri, urmează o seară plină de surprize.

PEȘTI
Peștii au nevoie de bani și se gândesc la un credit, dar, cum Mercur este încă retrograd, ar fi bine să amâne demersurile până săptămâna viitoare. Dacă apelează la un prieten, vor fi dezamăgiți de refuzul acestuia. Nici partenerul nu este mai generos și nu neapărat din cauză că n-ar avea bani, ci pentru că nu este de acord cu planurile lor. Dar bine măcar că seara se anunță foarte interesantă în plan amoros, chiar și pentru cei singuri.

Citește și horoscopul săptămânii 13-19 august 2018!