Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 15 august 2018

oana-hanganu-horoscop-15-august-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 15 august 2018. Luna în Balanță este în armonie cu Mercur (planeta Comunicării și călătorilor) și cu Soarele, care se află în zodia Leu. Astrele ne-au pregătit o zi perfectă pentru călătorii, distracție și socializare. Planeta Iubirii este în zodia Parteneriatelor, așa că se anunță o zi promițătoare și pentru cei singuri…
Dar, cum Mercur este, încă, retrograd, atenție la acte, bani și bagaje, dar și la cuvintele pe care le rostiți și la promisiunile care vi se fac sau pe care le faceți!

Horoscopul zilei de 15 august 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
Armonie în cuplu; flirt și o posibilă dragoste la prima vedere pentru cei singuri!  În plan profesional, schimbarea atitudinii poate grăbi succesul. Orgoliul și dorința de a avea ultimul cuvânt nu sunt cele mai bune alegeri.

TAUR
O zi potrivită pentru vizite la rude, întâlniri cu vechi prieteni sau pentru o călătorie în satul sau orașul copilăriei! Asta au pregătit astrele pentru nativii Taur care sunt, astăzi, mai interesați de viața personală decât de carieră.

GEMENI
Gemenii au chef de călătorii și distracție, iar dacă merg la serviciu, reușesc să schimbe atmosfera, cu glumele și optimismul lor. S-ar putea, însă, ca nu toată lumea să aprecieze acest lucru. În special șefii care nu-i simpatizează…

RAC
Racii nu fac economii atunci când vor să se distreze ori să-și surprindă partenerul cu atenții și cadouri. Dar astăzi nu sunt foarte inspirați, așa că mai bine ar încerca să afle ce își dorește acesta, înainte de a-i cumpăra ceva.

LEU
Leii sunt vedetele zodiacului, dar și vedetele grupului de prieteni și astăzi toată lumea le face pe plac. Lucru acesta nu este, însă, valabil și la serviciu, așa că nativii care nu au zi liberă, trebuie să fie și punctuali, și eficienți.

FECIOARĂ
Fecioarele au bani și chef de cumpărături, iar dacă nu respectă întocmai lista făcută de acasă, riscă să rămână fără niciun ban în buzunar. În plus, riscă și o ceartă cu persoana iubită, din cauză că  ”pun în pericol” bugetul familiei.


BALANȚĂ
Balanțele au parte de o zi frumoasă, în compania prietenilor. Chiar și pentru cele care lucrează astăzi, ziua se anunță a fi armonioasă și plină de surprize plăcute. Pentru diseară, au multe invitații de onorat și le e greu să aleagă.

SCORPION
Scorpionii iubesc cu pasiune dar, uneori, cer prea mult de la partenerul de viață sau devin prea geloși sau prea posesivi. Toate acestea pot fi, și astăzi, motive de nemulțumire în cuplu. Nativii singuri pot avea o aventură.


SĂGETĂTOR

Săgetătorii care vor să plece într-o călătorie sau își caută un loc de muncă în străinătate au astrele de partea lor. Ceilalți nativi se distrează cu prietenii, dar trebuie să facă în așa fel încât partenerul să nu se simtă neglijat.

CAPRICORN
Capricornii culeg roadele eforturilor de până acum: pot primi vești excelente, legate de o promovare sau de un job mai bun. În plan personal, au parte de o zi în compania partenerului, ce pare mai îndrăgostit ca niciodată.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii care pleacă într-o călătorie își pot întâlni sufletul pereche sau pot pune la cale afaceri împreună cu cineva din străinătate. Ceilalți nativi au răbdare și tact și pot găsi, împreună cu partenerul, soluții la problemele din cuplu.

PEȘTI
Peștii au mai multă grijă de sănătatea lor sau discută cu specialiști despre o nouă dietă sau despre un nou tratament de înfrumusețare. La serviciu, au șanse mari să obțină o primă pentru că astăzi, nici măcar șefii nu pot să-i refuze.