Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 16 august 2018

oana-hanganu-horoscop-16-augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 16 august 2018. Dimineață, greu de ales între viața personală și carieră!
În a doua parte a zilei, Luna, Uranus și Saturn acționează împreună și pun preț pe afecțiune, pasiune și magnetism personal, dar, în același timp, aduc și gelozie, și griji legate de bani, și calcule și strategii.
Ce anunță horoscopul zilei pentru fiecare zodie:

BERBEC
Berbecii care renunță la minivacanță și merg la serviciu riscă o ceartă cu partenerul dar își pot mări șansele de promovare și succes în carieră.
În a doua parte a zilei, fac tot felul de calcule pentru că vor să scape de datorii și să le rămână bani și pentru cheltuieli personale.

TAUR
Taurii sunt mai atenți la sănătatea lor sau trebuie să recunoască: au cam exagerat cu munca și au nevoie de o zi liberă! Cei care nu-și permit acest lux se vor mobiliza cu greu dar ”își vor intra în ritmul obișnuit” și vor face față cu brio provocărilor. Seara va fi una romantică pentru cei mai mulți nativi..

GEMENI
Gemenii singuri se pot îndrăgosti, dar acum nu e o perioadă potrivită pentru planuri pe termen lung. E bine să nu grăbească lucrurile! Nativii care au, deja, o relație, sunt cam supărați din cauza banilor. Și îi reproșează partenerului că nu face economii sau că dă banii pe fleacuri.

RAC
Dimineață, Racii trebuie să evite discuțiile despre o moștenire sau despre un nou stil de decorare a locuinței. Partenerul nu va fi de acord cu ideile lor. În a doua parte a zilei, situația se va schimba în cuplu, iar persoana iubită le va face pe plac. Pentru Racii singuri, se anunță o seară cu noroc.

LEU
Leii au multe drumuri de făcut sau acte de completat sau invitații de onorat și cam toate sunt în interes profesional. Chiar și nativii care își luaseră câteva zile libere s-ar putea să fie chemați la serviciu. Dar diseară, își vor face timp pentru familie și pentru prietenii cei mai apropiați.

FECIOARĂ
Dimineață, apar cheltuieli urgente pentru problemele partenerului, iar asta nu le convine deloc pentru că Fecioarele își făcuseră alte planuri legate de banii. În a doua parte a zilei, primesc vești de la o rudă de departe sau se gândesc la o vacanță în străinătate. O merită din plin!

BALANȚĂ
Balanțele sunt foarte sensibile astăzi și o critică sau o simplă remarcă a cuiva drag le poate da peste cap și le taie tot elanul. Dar o veste bună legată de bani le redă buna dispoziție, chiar dacă din banii primiți au facturi de achitat și nu mai rămân, în portofel, cu mare lucru.

SCORPION
Dacă trebuie să plece într-o călătorie sau să meargă la un eveniment, Scorpionii trag de timp și amână totul până în ultima clipă. Nu știu cu ce să se îmbrace, își fac și-și desfac bagajul pentru că mai adaugă câte ceva, nu prea au chef de nimic… Abia în a doua parte a zilei își revin și sunt în formă.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii care au nemulțumiri legate de carieră sau de salariu ar trebui să amâne orice negociere până săptămâna viitoare. În a doua parte a zilei s-ar putea să afle despre niște schimbări care se pregătesc la serviciu și care nu-s în avantajul lor. Dar, toate nu-s decât bârfe, de neluat în seamă!

CAPRICORN
Dimineață, Capricornii care merg la serviciu ar face mai bine să-și evite șefii dacă aceștia nu-s în toane bune. Să nu uite că nici ei nu-s în formă grozavă mereu! În a doua parte a zilei, se anunță distracție cu prietenii, dar și gelozii din partea persoanei iubite sau mofturi din partea copiilor.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii vor să păstreze echilibrul între viața profesională și familie, dar azi nu au de ales și cariera este pe primul plan. Unii dintre ei câștigă o competiție, iar alții au rezultate excelente și sunt și lăudați de șefi. De relaxare și distracție n-au timp nici diseară dar, ”la urma urmei, e și mâine o zi”…

PEȘTI
Peștii pot avea surprize în plan amoros: un prieten le face avansuri și îi ia prin surprindere cu declarații sau cadouri. Sau află că au admiratori printre colegi. Diseară, un eveniment la care doreau să meargă se amână sau prietenii cu care urmau să se întâlnească își fac alt program.

Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul anului!