Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 17 august 2018

oana-hanganu-horoscop-17-augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 17 august 2018. Dimineață, Luna în Scorpion și Mercur retrograd formează un aspect tensionat care ne face, pe unii, prea secretoși, iar pe alții, prea interesați de problemele și secretele altora. În iubire, gelozia și suspiciunea își spun cuvântul, iar în plan profesional, tulbură apele și spiritul de echipă.
Nu e o zi bună pentru decizii și nici pentru discuții lămuritoare în cuplu!

În a doua parte a zilei, aspectele pe care Luna le formează cu Jupiter și cu planeta Neptun aduc tentații, senzualitate, obsesii pentru anumite persoane sau chef de aventuri, de cumpărături dorința de ”a evada din cotidian”.

Conjunctura astrală a serii ne pregătește pentru weekend, când ”vom scăpa” de Mercur retrograd și toate se vor petrece mai lin și mai armonios…

Ce anunță horoscopul zilei de 17 august 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
Suspiciunea Berbecilor îndrăgostiți e la cote maxime și mulți dintre ei își strică dimineața căutând nod în papură sau ”semne” care să le confirme bănuielile. Diseară, nativii singuri reiau o relație din trecut sau se lasă atrași într-o aventură.

TAUR
Taurii au parte de o zi complicată: părinții le cer ajutorul, partenerul de viață le reproșează că petrec prea puțin timp împreună, iar colegii se grăbesc să plece în weekend, știind sigur că are cine să ”îi acopere” și să lucreze în locul lor.

GEMENI
Gemenii care pleacă în călătorie ar trebui să nu-și uite acasă trusa de prim ajutor pentru că riscă să exagereze cu mâncarea, cu statul la soare sau cu efortul fizic. Dar cei care merg la serviciu sau își caută un job  pot avea surprize plăcute.

RAC
Racii ar face bine să-și lase copiii acasă dacă merg la cumpărături. Altfel, ”vor goli” rafturile magazinelor de dulciuri sau de jucării. Și Racii îndrăgostiți exagerează cu ”atențiile”, dar, până la urmă, și asta face parte din farmecul lor irezistibil…

LEU
Leii au chef de călătorii, dar numai în locuri de ei preferate. Au și chef de distracție, dar programul trebuie să fie stabilit de ei. Toate acestea îl scot din sărite pe partener. Dacă nu-și schimbă ”abordarea”, nativii Leu riscă să-și petreacă seara singuri!

FECIOARA
Unii nativi Fecioară trebuie să refacă un act rătăcit. Alții trebuie să plece, pe neașteptate, într-o călătorie, spre dezamăgirea partenerului și a copiilor. O soluție care să împace pe toată lumea ar fi să plece împreună, dar ce dragi au alte opțiuni.

BALANȚĂ
Balanțele trebuie să își schimbe planurile pentru că s-ar putea ca banii promiși de un prieten să întârzie. În a doua parte a zilei, sunt mai norocoase: pot primi un bonus la serviciu, așa că așteaptă weekend-ul cu optimism.


SCORPION

Scorpionii au mult de lucru sau, mai bine spus, vor să-și impresioneze șefii și își asumă chiar și sarcini care ar fi trebuit să le revină altor colegi. Spre seară, încep să regrete alegerea făcută:  vor fi  ultimii care pleacă acasă…

SĂGETĂTOR
Pe cât posibil, Săgetătorii care au de susținut un examen sau o lucrare ar trebui să evite prima parte a zilei: se concentrează mai greu și nici astrele nu-s prea ”amabile”. Diseară, însă, norocul le surâde și-n plan financiar, și sentimental.

CAPRICORN
Capricornii suferă de modestie exagerată și, în loc să vorbească despre rolul lor în succesul echipei, simt nevoia să își laude colegii sau să le spună șefilor că ”și-au făcut datoria și atât”. E frumos din partea lor dar… e cam ”păgubos”…

VĂRSĂTOR
Dacă se gândesc la niște schimbări în carieră, Vărsătorii ar trebui să amâne negocierile. Azi nu ar obține mare lucru. În a doua parte a zilei, astrele îi susțin pe cei care au un job și vor să-și consolideze statutul profesional.

PEȘTI
Peștii au șanse mari să plece într-o călătorie sau să întâlnească o persoană specială (posibil din străinătate). Aceasta le poate schimba viața și cariera, iar celor singuri, le poate înlesni întâlnirea cu sufletul pereche.

Află și cum îți merge în a doua parte a anului!