Horoscop Oana Hanganu pentru weekend-ul 18-19 august 2018

oana-hanganu-horoscop-weekendHoroscop Oana Hanganu pentru weekend-ul 18-19 august 2018. Sâmbătă seara, planeta Iubirii și Mercur sunt în armonie: aspect bun pentru împăcări și declarații, dar și pentru distracție și iubiri la prima vedere. Duminică dimineața, scăpăm de Mercur retrograd! (Re)începe o perioadă foarte bună pentru călătorii, comunicare, afaceri, investiții, noi relații, noi proiecte!

Ce anunță horoscopul de weekend pentru fiecare zodie:

BERBEC
După un început de zi mai tensionat, seara de sâmbătă aduce armonie în cuplu, iar pentru cei singuri, cuceriri și declarații.
Duminică Mercur revine la mersul direct în casa Iubirii din astrograma lor și le oferă o zi perfectă pentru călătorii și distracție în compania persoanei iubite și a copiilor.

TAUR
Taurii au parte de un weekend perfect pentru călătorii dar și pentru evenimente e familie. În special seara de sâmbătă poate veni cu vești de la rude sau cu oaspeți dragi, de departe.
Duminică, planeta Mercur revine la mersul direct în sectorul Familiei și al casei, aducându-le noroc celor care vor să se mute ori să se căsătorească.

GEMENI
Gemenii singuri ar trebui să nu se închidă în casa: diseară, Cupidon le dă târcoale și viața lor se poate schimba.  Pentru nativii care au o relație, astrele au pregătit un weekend de vis, cu declarații, călătorii, distracție și cu multă iubire. Mercur, care îi patronează, revine la mersul direct. Conjunctura astrală este favorabilă și pentru cei care își doresc să devină părinți.

RAC
Racii primesc daruri! În seara asta e rândul lor să se bucure de generozitatea și atenția familiei, chiar dacă nu au nimic special de sărbătorit. Duminică, ar trebui să uite de problemele de la serviciu și să ”investească” mai mult timp și mai mulți bani în propria sănătate, să se relaxeze ori să plece într-o scurtă călătorie.

LEU
Leii au parte de o seară plină de dinamism și voie bună, dacă aleg să o petreacă în compania persoanei iubite și a copiilor. Mâine dimineață, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia lor, iar asta îi va ajuta în comunicarea cu cei din jur și le va aduce noroc în călătorii, dar și în afaceri. Pentru cei singuri, duminică va fi o zi… ”promițătoare”…

FECIOARĂ
În seara zilei de sâmbătă, norocul le surâde Fecioarelor în plan financiar. Banii le intră în cont, dar mâine zboară cu repeziciune, mai ales dacă nativii au de rezolvat problemele unei rude sau trebuie să facă niște cumpărături importante pentru casă. Cum Mercur le patronează și mâine revine la mersul direct, vor găsi ce doresc la prețuri foarte bune.

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, seara zilei de sâmbătă poate aduce împăcarea cu un vechi prieten sau vești interesante, cel mai posibil legate de o afacere online sau de la cineva din străinătate. Mâine, Mercur revine la mersul direct în ”casa Prietenilor” din astrogramă, așa că Balanțele se pot aștepta la o agendă încărcată, cu multe invitații de onorat sau telefoane de dat.

SCORPION
Scorpionii sunt în centrul atenției și, dacă merg la un eveniment, cuceresc pe toată lumea. Asta e bine pentru cei singuri dar cam ”delicat” pentru nativii care sunt însoțiți de persoana iubită. Atenție, un simplu flirt poate provoca o adevărată furtună în cuplu. Dumincă, Mercur revine la mersul direct și orice problemă de comunicare poate fi rezolvată.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii își fac noi prieteni, dar ar fi bine să nu uite de cei vechi. Chiar dacă se simt presați de timp în acest weekend, nativii ar trebui să împace pe toată lumea, Duminică, Mercur va reveni la mersul direct, contextul astral va fi favorabil pentru o petrecere, iar Săgetătorii sunt gazde perfecte. Iată o soluție pentru a aduna ”toată gașca”…

CAPRICORN
Capricornii primesc vești bune legate de veniturile partenerului de viață. De exemplu, acesta îi anunță că va fi promovat la serviciu sau va avea un salariu mai consistent. Duminică dimineața, Mercur va reveni la mersul direct, iar pentru Capricorni, va aduce mai multe șanse în plan financiar. Pentru cei singuri, e de așteptat și o aventură ”la drum lung”…

VĂRSĂTORII
Vărsătorii au parte de o seară de sâmbătă armonioasă, în compania partenerului sau, dacă sunt singuri, alături de colegi. Astfel, în cuplu se spun vorbe de iubire, iar pentru cei singuri, apar oportunități sentimentale. Mâine, Mercur va reveni la mersul direct în sectorul Mariajului din astrograma lor, cu schimbări pozitive!

PEȘTI
Peștii își fac ordine în viața personală și pun punct unor relații în care nu se simt apreciați, mai ales dacă e vorba de prieteni. Duminică, Mercur va reveni la mersul direct și le va aduce mai mult noroc Peștilor care vor să călătorească. Pentru unii dintre ei, poate fi vorba de o propunere de colaborare care implică multe călătorii în interes de afaceri.