Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 august 2018, Balanță

oana-horoscop-20-26 august 2018-BALANTAHoroscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Balanță anunță o agendă încărcată chiar de luni. Luni, 20 august, Luna se va afla în zodia Săgetător și în sectorul Comunicării din astrograma Balanțelor. 
Dar luni, Luna va forma un aspect tensionat cu Neptun retrograd, aflat în zodia Pești, aspect care le recomandă Balanțelor să se organizeze, pentru a nu rămâne cu restanțe la job sau să analizeze foarte bine propunerea de colaborare care poate veni de la un fost angajator. S-ar putea ca acesta să facă promisiuni fără acoperire sau salariul propus să nu fie unul foarte bun.

Marți va fi o zi foarte bună pentru călătorii și pentru extinderea cercului de prieteni, pentru socializare și pentru lansare de noi proiecte, iar Balanțele ar putea avea chiar surpriza ca o rudă apropiată să le susțină financiar în acest context.

Joi, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile, va acționa în ”casa Trecutului și a secretelor” din astrograma Balanțelor.
Astfel, va urma o perioadă în care Balanțele ar trebui se concentreze pe proiectele aflate, deja, în derulare. Pentru noi proiecte, colaborări sau relații, ar fi bine să aștepte până când Soarele va intra în zodia lor.

În plan financiar, sunt posibile și surprize, iar unele nu sunt foarte plăcute. De exemplu, în ultima parte a săptămânii, unii nativi vor fi nevoiți să își schimbe strategia sau chiar să renunțe, pentru moment, la un proiect personal, din cauza lipsei de resurse. Sau profitul unei afaceri în derulare să nu fie cel sperat.

Dar Balanțele vor primi vești bune duminică. Atunci va fi Lună Plină în zodia Pești și în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma lor.
Mulți nativi vor fi promovați la actualul job, alții se vor gândi la o afacere pe cont propriu, caz în care e bine să aștepte ultima parte  a lunii septembrie pentru a-și pune planurile în aplicare.