Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 august 2018, Berbec

oana-horoscop-20-26 august 2018-BERBECHoroscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor să evite, pe cât posibil, călătoriile în ziua de luni sau să își pregătească fiecare detaliu cu grijă dacă trebuie să plece, totuși, la drum. Și o recomandare în plus: mare atenție la comunicarea cu persoanele care reprezintă autoritățile!
Zilele de marți și miercuri pot aduce oportunități în plan profesional, dar, pentru că Marte, planeta care îi patronează, este, încă, în mișcare retrogradă în sectorul Carierei din astrogramă, ar fi bine ca Berbecii să ia deciziile importante după data de 27 august. Atunci, Marte va reveni la mersul direct.

Săptămâna poate fi una cu vești, schimbări, oferte și idei de afaceri, mai ales că joi, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și va dinamiza sectorul Profesiei și al rutinei zilnice, dar și al sănătății din astrograma Berbecilor.

Soarele aflat în zodia Fecioarei îi va ajuta pe Berbeci să se afirme, iar în planul sănătății, le va spori vitalitatea și, dacă au nevoie, puterea de vindecare.
Astrele le sunt favorabile, dar e bine ca ei să fie realiști și să își calculeze cu atenție fiecare pas.

În ultima parte a săptămânii, s-ar putea ca nativii să fie nevoiți să medieze relația dintre persoana iubită și un prieten sau să se implice mai mult, inclusiv financiar, în planurile de viitor legate de copii.

Luna Plină de duminică, 26 august, va avea loc în zodia Pești și în ”casa Trecutului și a secretelor” din astrograma Berbecilor.
Va fi un moment foarte bun pentru meditație, relaxare, analiză și evaluare și pentru călătorii în locuri cu încărcătură spirituală sau care au semnificație aparte pentru nativi.

În plan sentimental, Berbecii vor fi ajutați de prezența planetei Iubirii, Venus, în sectorul Mariajului, precum și de prezența planetei Comunicării și a călătoriilor, Mercur (acum , în mers direct) în ”casa Iubirii” din astrograma lor.