Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 august 2018, Fecioară

oana-horoscop-20-26 august 2018-FECIOARAHoroscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Fecioară anunță oaspeți neașteptați, dar le recomandă nativilor tact și răbdare în cuplu pentru că exisă riscul unor certuri, din cauza unor probleme legate de bugetul familiei. 
În primele zile din săptămână, Luna se află în sectorul Casei și al familiei din astrogramă și formează un aspect tensionat cu Neptun, aflat în sectorul Mariajului.
Această configurație astrologică îndreaptă atenția Fecioarelor spre părinți, spre problemele casnice sau spre afacerile de familie, dar poate provoca tensiuni și în cuplu sau, pentru unii nativii îndrăgostiți de curând, dezamăgiri legate de partener sau de planurile de căsătorie.

Miercuri, Fecioarele ar trebui să fie mai chibzuite și să reziste tentației de a cheltui prea mult pe bijuterii, parfumuri, haine, dulciuri sau obiecte frumoase.
În a doua parte a zilei, în cuplurile cu probleme se poate ajunge la împăcare. O soluție de compromis pot găsi Fecioarele și în relațiile cu șefii sau colegii de muncă.

Joi, 23 august, Soarele intră în zodia lor, așa că, timp de o lună de zile, este rândul Fecioarelor să fie vedetele zodiacului și să se bucure de succes. Inclusiv în iubire, pentru că joi, Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma Fecioarelor, deci ”sezonul lor” începe ”sub o stea norocoasă”.

În ultima parte a săptămânii, încercarea unor nativi de a obține o mărire de salariu nu va avea rezultatul dorit sau cei care își caută un job vor primi oferte deloc avantajoase din punct de vedere financiar.

Duminică, 26 august, va fi Lună Plină în zodia Pești și în sectorul Mariajului din astrograma Fecioarelor. Luna Plină va aduce împliniri sentimentale și financiare pentru cuplurile solide, în care domnește armonia.
Pentru cele care trec printr-o perioadă dificilă, Luna Plină de duminică poate fi un moment de evaluare și de decizii pe termen lung, în care Fecioarele pot renunța la relații care nu le aduc fericirea sau pot stabili noi reguli și limite.
În jurul date de 26 august, Fecioarele singure își pot întâlni ”jumătatea”.