Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 august 2018, Gemeni

oana-horoscop-20-26 august 2018-GEMENIHoroscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Gemeni pune accent pe relația de cuplu și le recomandă nativilor să nu-și neglijeze partenerul de viață și copiii. În această perioadă, șansele în carieră apar de luni, iar ei vor să fructifice orice oportunitate.
Oportunități vor veni și în plan financiar, mai ales marți, când Gemenii pot primi un împrumut sau pot recupera o datorie sau, dacă au o afacere împreună cu un prieten, pot primi vești foarte bune legate de profitul acesteia.

Dar, cum Saturn se află, încă, în ”casa Banilor altora” din astrograma lor, e bine ca nativii să aibă răbdare pentru că banii pot ajunge în contul lor cu întârziere sau promisiunile care li se fac nu vor fi respectate la timp.

Mijlocul săptămânii este marcat de intrarea Soarelui în zodia Fecioară și în sectorul Familiei din astrograma Gemenilor. În plus, în casa Iubirii din astrograma lor se află, acum, planeta Iubirii, Venus, iar planeta care îi patronează, Mercur, a revenit la mersul direct. Se poate spune  că, pentru Gemeni, urmează o perioadă excelentă în plan personal.

Unii nativi își vor oficializa relația, alții  își vor dori un copil, iar alți nativi se vor muta în casă nouă sau vor investi în actuala locuință. Favorizate vor fi, de asemenea, afacerile de familie, iar nativii care au probleme legale patrimoniale vor găsi mult mai ușor soluții.

Vineri sau sâmbătă, Gemenii care călătoresc în străinătate trebuie să fie mai atenți la acte și bani, iar cei care merg la serviciu, să verifice foarte bine documentele pe care le semnează, le publică sau le expediază.

Săptămâna se încheie cu Luna Plină în zodia Pești, care va avea loc în ”casa Carierei” din astrograma Gemenilor. Pentru unii nativi, Luna Plină din 26 august va fi un moment de împlinire și mulțumire, iar pentru alții, un moment decizional care le poate îndrepta pașii spre un alt domeniu sau spre un alt job, de care sunt, cu adevărat, interesați.