Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 august 2018, Leu

oana-horoscop-20-26 august 2018-LEUHoroscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Leu anunță noroc în iubire, dar le cere nativilor prudență în afaceri și în gestionarea banilor, în special luni și marți, când nu sunt prea inspirați sau ignoră detalii care, pe termen lung, pot provoca pierderi.
Luni, Luna se va afla în zodia Săgetător și va aduce mai multă sensibilitate în relația Leilor cu persoana iubită, dar și mai multă armonie în relația nativilor cu copiii. De asemenea, începutul de săptămână va fi favorabil și pentru Leii care vor să își valorifice creativitatea.

Dar aspectul tensionat dintre Lună și planeta Neptun poate provoca probleme în plan financiar pentru că aduce confuzie sau informații incomplete ori parteneri de dialog sau de afaceri incorecți.

Leii care au negocieri de purtat sau care trebuie să plece în călătorii de afaceri ar trebui să aleagă ziua de miercuri, când astrele sunt mai bine ”aliniate”. Dar, cum Marte este retrograd în sectorul Profesiei (până la data de 27 august), ar fi bine ca nativii să amâne noile proiecte până săptămâna viitoare.

În ziua de joi, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile va acționa ”casa Banilor” din astrograma Leilor. Va urma, așadar, o perioadă norocoasă pentru aceștia, mai ales că Mercur, planeta Afacerilor, a revenit la mersul direct în zodia lor, iar Micul Benefic Venus acționează în sectorul Comunicării și al călătoriilor din astrograma lor.

În a doua parte a săptămânii, atenția Leilor se va îndrepta spre relația de cuplu, dar aspectul tensionat format de Lună și planeta Mercur în ziua de sâmbătă le recomandă nativilor să evite discuțiile despre bani și reproșurile în cuplu.

Duminică, 26 august, va fi Lună Plină în zodia Pești și în ”casa Banilor altora” din astrograma Leilor. Aceasta poate aduce vești bune despre veniturile partenerului de viață, idei noi de afaceri profitabile, vești bune legate de burse de studii sau de credite solicitate de nativi.

.