Horoscop Oana Hanganu pentru saptămâna 20-26 august 2018, Pești

oana-horoscop-20-26 august 2018-PESTIHoroscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Pești pune accent pe profesie chiar de luni, când Luna se va afla în sectorul Carierei din astrogramă, dar va forma un aspect tensionat cu planeta Neptun, care îi patronează pe nativi și se află în zodia lor.

Acest aspect poate aduce dezamăgiri legate de un coleg sau nemulțumiri legate de anumite decizii luate de șefi, nativii având convingerea că nu sunt corect tratați sau apreciați.
Dar, în cursul zilei de marți, situația se va întoarce în favoarea Peștilor. Ziua de marți va fi foarte bună și pentru nativii care își caută un job.

Miercuri, atenția Peștilor se va îndrepta spre prieteni și mulți nativi se vor împrieteni cu persoane din străinătate sau cu persoane care îi vor ajuta, în timp, să își schimbe viața.

Joi, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile, va dinamiza sectorul Mariajului și al parteneriatelor profesionale din astrograma Peștilor.
Va urma, deci, o perioadă foarte bună pentru Peștii care vor să își consolideze relația de cuplu sau pentru cei care vor să își întâlnească sufletul-pereche,  pentru cei care vor să își oficializeze relația sau pentru cei care vor să demareze, împreună cu persoana iubită, un proiect profesional.

În ultima parte a săptămânii,  Peștii pot fi contactați de foști colegi care le propun să colaboreze sau, în cazul unor relații mai tensionate cu frații, aceștia vor face primul pas spre împăcare.

Duminică, 26 august, va fi Lună Plină în zodia Pești. Acest eveniment astrologic va fi deosebit de important pentru nativi pentru că vor dori mai mult decât oricând să facă schimbări majore în viața lor și vor avea puterea de a renunța la tot ce nu le mai este de folos. Inclusiv la colaborări, la unii prieteni sau relații în care nu sunt apreciați!
Intuiția le va fi de mare ajutor, iar planurile pe care și le vor face vor putea fi transformate în realitate.