Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 august 2018, Rac

oana-horoscop-20-26 august 2018-RACHoroscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Rac anunță posibile nemulțumiri legate de un job sau o călătorie în străinătate, dar și vești bune legate de bani. Toate acestea sunt aduse de conjunctura astrală din zilele de luni și marți, care poate aduce, totodată, responsabilități mai mari față de partenerul de viață sau față de un proiect profesional în care sunt și nativii implicați.În ceea ce privește relația de cuplu, ea poate trece prin momente mai tensionate la mijlocul săptămânii fie din cauza unor probleme legate strict de casă, fie din cauza rudelor care vor veni cu prea multe sfaturi nesolicitate.

În ziua de joi, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și va dinamiza sectorul Comunicării din astrograma Racilor. Timp de o lună de zile, aceștia vor avea multe călătorii de făcut sau multe invitații de onorat, iar în negocieri și contracte vor putea să obțină ce își doresc.

De partea lor va fi și Mercur, planeta Afacerilor, care a revenit la mersul direct în data de 19 august și care va acționa în ”casa Banilor” din astrograma lor. E vorba despre bani obținuți din munca proprie.

În ceea ce privește obținerea de credite sau donații, daruri sau alt fel de finanțări, Racii trebuie să evite zilele de vineri și sâmbătă pentru că aspectele astrale nu le vor fi favorabile.

Dar săptămâna se va încheia cu Luna Plină din 26 august. Aceasta va avea loc în zodia Pești, o altă zodie de apă, ca și Racul.
Luna Plină din 26 august va avea loc în ”casa Străinătății” din astrograma Racilor, așa că e posibil ca nativii să plece într-o călătorie sau să își facă prieteni noi, care locuiesc în străinătate.
De asemenea, Luna Plină din 26 august poate să intensifice interesul nativilor pentru studiu și perfecționare într-un anumit domeniu.