Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 august 2018, Săgetător

oana-horoscop-20-26 august 2018-SAGETATORHoroscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Săgetător anunță o perioadă bună pentru călătorii și studii, dar nu și pentru mutarea în casă nouă sau pentru rezolvarea unor probleme legate de un patrimoniu.


Conjunctura astrală de la începutul săptămânii le este favorabilă nativilor care vor să plece într-o vacanță sau la studii în străinătate, dar și celor care își caută un job mai bine plătit.

În familie, însă, problemele mai vechi se pot amplifica, în special dacă,  marți, se discută despre un teren sau o casă. Ziua de miercuri ar fi mult mai potrivită pentru că atunci se poate găsi mai ușor o soluție care să mulțumească pe toată lumea.

Tot miercuri, Săgetătorii pot primi bani pentru o activitate din trecut, iar în plan personal, pot primi declarații de la un vechi prieten.

Joi, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile va dinamiza ”casa Carierei” din astrograma Săgetătorilor.
Va urma, deci, o perioadă cu noi oferte, cu noi oportunități, cu succes pe care nativii îl merită din plin. În plus, din 27 august, planeta Acțiunii, Marte, va reveni la mersul direct și îi va ajuta să își susțină mai eficient interesele financiare.

Ultima parte a săptămânii va fi deosebit de solicitantă pentru Săgetătorii care trebuie să rezolve probleme administrative sau legale,  dar Luna Plină de duminică le va aduce schimbări și vești bune în plan familial.

Luna Plină din 26 august va avea loc în zodia Pești și în sectorul Casei și al familiei din astrograma Săgetătorilor și va fi un moment foarte bun pentru cei care vor să își cumpere o casă, pentru cei care au afaceri de familie sau care lucrează de acasă ori pentru cei care se căsătoresc.
Va fi, de asemenea, un moment bun pentru clarificarea unor probleme mai vechi și, dacă e cazul,  pentru împăcarea cu rudele.