Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 august 2018, Scorpion

oana-horoscop-20-26 august 2018-SCORPIONHoroscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Scorpion vine cu vești bune în plan financiar și profesional în primele zile din săptămână, când Scorpionii pot obține un job mai bun sau o mărire de salariu, dar în plan sentimental, sunt posibile dezamăgiri sau motive de suspiciune.
Sau, gelozia de care dau dovadă unii nativi va fi cea care va tulbura apele și atmosfera în cuplu, iar în relațiile aflate la început, ar putea chiar să aducă despărțirea.
În plan profesional, prima parte a săptămânii poate veni cu multe ocazii în care Scorpionii își vor impresiona șefii și colegii, găsind soluții ingenioase la tot felul de probleme sau câștigând diverse competiții.

Miercuri va fi o zi foarte bună pentru semnarea unui contract, dar și pentru împăcare în cuplu ori, după caz, pentru declarații de dragoste.
Tot miercuri, Scorpionii care au copii pot primi vești bune legate de succesul acestora sau pot pleca împreună cu ei într-o călătorie.

Joi, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile va acționa în sectorul Prietenilor din astrograma Scorpionilor. Va fi o perioadă excelentă pentru socializare, pentru extinderea rețelei profesionale și pentru susținerea unor cauze umanitare sau pentru noi planuri de viitor.

În ultima parte a săptămânii, s-ar putea ca opiniile Scorpionilor privind anumite chestiuni legate de casă, bani sau familie să nu coincidă cu cele ale partenerului și, de aici, vor apărea discuții. Dar cu răbdare, totul se poate rezolva.

Săptămâna se va încheia frumos pentru Scorpioni pentru că duminică, 26 august, va fi Lună Plină în zodia Pești și în ”casa Iubirii” din astrograma lor.
Această Lună Plină poate să le aducă noroc și nativilor singuri, dar și celor care își doresc să aibă copii.
Luna Plină va fi un moment astral deosebit, care va aduce multă sensibilitate, empatie, afecțiune, fertilitate și creativitate.