Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 august 2018, Taur

oana-horoscop-20-26 august 2018-TAURHoroscopul săptămânii 20-26 august 2018 pentru zodia Taur le recomandă nativilor ca, în zilele de luni și marți, să analizeze cu atenție toate detaliile contractuale dacă  solicită un credit sau alt fel de finanțare pentru proiectele personale.

Contextul astrologic este favorabil celor care vor să își cumpere o casă ori să investească în imobile, mai ales că și Mercur, revenit la mersul direct, susține afacerile, dar nativii trebuie să ”nu se întindă mai mult decât le este plapuma”.

La locul de muncă, ar fi bine ca Taurii să fie mai prudenți și să nu vorbească prea mult despre problemele personale sau despre planurile de viitor, iar în cuplu, să fie, pe cât posibil, mai puțin încăpățânați și mai ”receptivi” la dorințele și ideile partenerului.

Joi, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și va dinamiza ”casa Iubirii” din astrograma Taurilor, aducând mai multă afecțiune și armonie în cuplu și vești bune pentru cei care doresc să devină părinți.
Pentru nativii singuri, prezența Soarelui în ”casa Iubirii” poate însemna mai multe șanse de a-și întâlni sufletul-pereche.

În ultima parte a săptămânii, Taurii au șanse în plan profesional, dar s-ar putea ca partenerul să nu fie încântat de schimbările pe care un nou job obținut de nativi ar putea să le aducă în viața de familie.
Discuții pe această temă pot avea loc în special sâmbătă, când Luna se va afla în casa Carierei din astrograma lor și va forma aspecte tensionate cu Uranus, (aflat în zodia lor) și cu planeta Mercur.

Duminică, 26 august, va fi Lună Plină în zodia Pești și în ”casa Prietenilor” din astrograma Taurilor.
Va fi un moment foarte bun pentru ca nativii să renunțe la prietenii care i-au dezamăgit, dar și pentru extinderea cercului social, pentru noi planuri de viitor și pentru pași importanți în transformarea visurilor în realitate.