Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 august, Capricorn

oana-horoscop-20-26 august 2018-CAPRICORNHoroscopul săptămânii 20-26 august pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor să se înarmeze cu răbdare pentru că lucrurile ”nu se vor lega” în ritmul dorit, cel puțin în ziua de luni.
Nici ei nu vor fi în formă maximă, așa că mai multe ore de somn și mai mult timp petrecut în aer liber, în compania cuiva drag, le-ar fi de folos.Seara zilei de marți poate veni cu surprize plăcute în plan sentimental: fie partenerul le face un cadou, fie primesc vești bune legate de un copil fie, dacă sunt singuri, se îndrăgostesc la prima vedere.
Iar toate astea, pentru că Luna se va afla în zodia lor și va fi în armonie cu planeta Surprizelor, aflată în sectorul Iubirii și al copiilor din astrograma lor.

Și miercuri Luna se va afla în zodia Capricorn, iar aspectele pe care le va forma cu Jupiter, Neptun și Pluton, pot aduce schimbări în relația cu prietenii sau noi oferte și contracte sau noi călătorii.

Joi, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și, timp de o lună de zile, va dinamiza sectorul Străinătății, dar și al studiilor și aventurii din astrogramă.
Unii nativi vor pleca la studii în străinătate, alții vor începe să învețe o limbă străină sau vor dori să afle mai multe despre istoria și cultura altor popoare.

În ultima parte a săptămânii, atenția Capricornilor se va îndrepta spre bani și mulți dintre ei vor căuta soluții pentru a-și mări veniturile. Transformarea uni hobby într-o afacere ar putea fi o variantă.

Duminică, 26 august, va fi Lună Plină în zodia Pești și în ”casa Comunicării, afacerilor și a scurtelor călătorii” din astrograma Capricornilor.
Luna Plină de duminică va fi un moment foarte bun pentru culegerea roadelor din afaceri și proiecte, dar și pentru onorarea unor invitații la diverse evenimente.
Luna Plină din 26 august poate aduce și schimbări importante în relația nativilor cu frații, iar afacerile pe care le-ar pune la cale cu aceștia ar putea avea succes.