Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 21 august 2018

oana-hanganu-horoscop-21-augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 21 august 2018. Luna intră în zodia Capricorn, unde se află, deja, planetele Marte, Pluton și Saturn, toate în mers retrograd. Azi se muncește mult dar recompensele se lasă așteptate, regulile, tradițiile și ierarhia trebuie să fie respectate, iar originalitatea excesivă nu este foarte apreciată. Azi e bine să ne vedem de ale noastre și să nu alergăm după himere sau să fim ”rebeli fără cauză”!Ce prevede horoscopul zilei de 21 august pentru zodii:

BERBEC
Berbecii pot primi oferte interesante în plan profesional, dar Marte retrograd în ”casa Carierei” din astrograma lor le cere să amâne deciziile și schimbările până săptămâna viitoare. Pentru cei care sunt mulțumiți de job-ul actual, ziua vine cu multe sarcini noi, dar nu neapărat și cu mai mulți bani.

TAUR
Taurii pot primi vești bune legate de un împrumut sau de o călătorie la care se gândesc de multă vreme. Ziua este foarte bună și pentru examene sau interviuri, dar complicată pentru cei care ar vrea să ”clarifice” o problemă sentimentală. Azi n-au răbdare să asculte și ce are partenerul de spus.

GEMENI
Gemenii care au bani de primit trebuie să aibă și răbdare pentru că banii vin, dar cu întârziere sau, în cazul unui împrumut promis de un prieten, suma pe care o primesc este mai mică decât cea convenită. În cuplu se fac declarații, dar și reproșuri, dacă nativii dau vreun motiv de gelozie sau suspiciune.

RAC
Racii care ”vânează” o promovare pot afla că șefii au optat pentru altcineva. Dar nu-i totul pierdut:  în 27 august, Marte va reveni la mersul direct și îi va ajuta să fie mai ambițioși, mai combativi și mai eficienți. Acum ar trebui să-și îndrepte atenția spre partenerul de viață.

LEU
Pentru Lei, ziua este favorabilă în plan personal: mulți nativi își vor lua inima în dinți și vor face declarații, vor face primul pas într-o relație sau vor pleca într-o scurtă călătorie cu partenerul. În plan profesional, au multe probleme de rezolvat, se descurcă de minune, dar nimeni nu pare să observe asta…

FECIOARĂ
Fecioarele care s-au îndrăgostit de curând ar trebui să nu-și facă planuri de viitor prea devreme pentru a nu-l presa și îndepărta pe partener. În cuplurile ”cu vechime”, nativii trebuie să păstreze echilibrul între dorința de a-și ajuta rudele și nevoia partenerului de a se bucura de toată atenția lor.

BALANȚĂ
Balanțele au parte de o zi foarte excelentă dacă o petrec în compania prietenilor sau dacă iau parte la diferite evenimente, inclusiv de ordin profesional. În plan financiar, părinții sau alte rude apropiate le fac surprize plăcute și le achită niște facturi sau le cumpără ceva frumos.

SCORPION
Scorpionii demonstrează și astăzi cât de important este rolul lor în succesul echipei din care fac parte, dar în cuplu, nu reușesc să păstreze armonia pentru că sunt prea geloși sau prea suspicioși. Gelozia ”cu măsură” condimentează o relație, dar… ”ce e prea mult… strică”.

SĂGETĂTOR
Pentru unii Săgetători, ziua este perfectă pentru că le aduce șanse de a călători sau de a-și consolida relația cu o persoană dragă, din străinătate. Pentru alții, este o zi  norocoasă în plan financiar, dar solicitantă și plină de provocări și responsabilități în plan profesional.

CAPRICORN
În cuplu, Capricornii au parte de pasiune. Cu pasiune își vor susține nu doar sentimentele, ci și opiniile, așa că nu sunt excluse și certurile cu partenerul, dar peste acestea se va trece foarte ușor, diseară. La serviciu, e bine ca nativii să nu fie prea dominanți, chiar dacă sunt convinși că au dreptate.
VĂRSĂTOR
Vărsătorii pot pune la cale o afacere cu un prieten, dar partenerul de viață nu va fi încântat de această perspectivă. La serviciu, vor încerca să tragă de timp, dar cu eleganță. În felul acesta, nu vor avea probleme cu șefii, chiar dacă unii colegi vor încerca să ”le pună strâmbe”.

PEȘTI
Peștii au succes la serviciu sau își găsesc un loc de muncă sau primesc vești importante legate de sănătatea personală ori a cuiva drag. Ziua este foarte bună și pentru socializare și pentru extinderea cercului de prieteni, iar Peștii vor fi atrași de persoane independente, originale și creative.