Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 22 august 2018

oana-hanganu-horoscop-22-augustHoroscop Oana Hanganu pentru 22 august 2018, ultima zi din an cu Soarele în Leu.
Cu Soarele în Leu și Luna zodia Capricorn, azi ne dorim să fim în centrul atenției și să avem succes, dar adevărații câștigători vor fi cei care își calculează fiecare pas cu atenție, muncesc foarte mult și ”nu vânează” reușite de moment, ci au clar în minte planuri ”cu bătaie lungă” și strategii pentru punerea lor în aplicare.Ce anunță horoscopul zilei de 22 august pentru fiecare zodie:

BERBEC
Creativitatea îi ajută pe Berbeci să găsească soluții și să se afirme, dar s-ar putea ca nu toată lumea să se bucure, cu adevărat de succesul lor. Multe zâmbete și cuvinte de felicitare ascund, în realitate, multă invidie, deci e bine ca nativii să nu vorbească prea mult despre planurile lor de viitor.

TAUR
S-ar putea ca la serviciu să nu meargă totul ”ca pe roate”, dar acasă, relația cu partenerul este foarte bună. În plus, un prieten  de departe îi invită să petreacă împreună câteva zile, așa că Taurii își pot pregăti bagajele. Ziua este bună și pentru cei care merg la un interviu pentru un job.

GEMENI
Luna formează un aspect tensionat cu planeta Iubirii, iar asta anunță posibile tensiuni în cuplu din cauza geloziei sau din cauza bugetului comun. S-ar putea ca partenerul să fie prea cheltuitor sau pur și simplu banii să nu ajungă pentru tot ceea ce trebuie cumpărat pentru casă.

RAC
Racii sunt atașați de familie și țin cont de ce le spun rudele foarte apropiate, dar astăzi s-ar putea să fie un pic prea mult și pentru ei: părinții sau altcineva din familie încearcă să își impună punctul de vedere sau consideră că sfaturile pe care le oferă sunt ”literă de lege”.

LEU
Leii se bucură și astăzi de prezența Soarelui în zodia lor, așa că pot avea succes în negocieri sau la interviuri, pot pleca într-o călătorie sau, dacă merg la un eveniment, vor atrage privirile, dar posibil și invidia celor din jur. Și în familie atmosfera va fi una foarte ”relaxată”.

FECIOARĂ
Fecioarele ”sunt puse pe cheltuieli”, așa că, dacă vor să evite certurile în familie, ar fi mai bine să nu meargă la cumpărături în prima parte a zilei. Diseară, cineva din familie are nevoie de ajutorul sau de atenția lor sau în casă apare o ”urgență administrativă” care implică și cheltuieli.

BALANȚĂ
Balanțele au multe de făcut acasă ori prin casă, dar nu sunt în formă maximă și preferă să amâne totul pentru ”zilele următoare”. La serviciu, însă, reușesc să observe detalii care altora le scapă și, în felul acesta, găsesc mai rapid soluții, spre mulțumirea șefilor (și a lor, firește).

SCORPION
Pentru Scorpioni, ziua este norocoasă în plan sentimental: pot primi declarații sau cadouri de la partener sau se pot îndrăgosti, pe neașteptate,  de cineva întâlnit într-un context profesional.
De asemenea, copiii le aduc motive de bucurie și de mândrie.

SĂGETĂTOR
Astăzi este o bună pentru Săgetătorii care au de rezolvat probleme patrimoniale, mai ales dacă acestea afectează relația cu rudele apropiate. Conjunctura astrală îi ajută să obțină ceea ce vor, fără a-i nemulțumi pe ceilalți. Ziua este bună și pentru cei care au de primit bani dintr-un împrumut.

CAPRICORN
Luna este astăzi în zodia lor și acționează ”în tandem” cu Pluton, planeta Transformării, motivându-i pe Capricorni să ia în calcul schimbări importante în plan personal, pe care le-au tot evitat,  din diverse motive. În plus, contextul astral favorizează negocierile și relațiile profesionale.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au parte de o zi norocoasă în plan financiar: banii vin din datorii recuperate sau din credite aprobate. De asemenea, la serviciu se iau decizii care îi privesc direct și, din punct de vedere salarial, le sunt favorabile. Doar în cuplu pot să apară tensiuni, dar sunt trecătoare.

PEȘTI
Peștii trebuie să facă în așa fel încât persoana iubită să nu se simtă neglijată sau ignorată din cauza prietenilor, Astăzi, aceștia le acaparează atenția și timpul. Ziua este foarte bună pentru nativii care vor să se înscrie într-un club select sau care vor să plece în străinătate, cu prietenii.