Oana Hanganu: Norocoșii zilei de 23 august 2018

oana-horoscop-norocoșii-zilei-23-august-2018Află cine sunt norocoșii zilei de 23 august 2018! Ziua este marcată de intrarea Soarelui în zodia Fecioară, una dintre cele 3 zodii de Pământ din astrologia europeană (celelalte sunt zodiile Taur și Capricorn).
Semnul Fecioarei este patronat de planeta Mercur, la fel ca și zodia Gemeni.

Intrarea Soarelui în zodia Fecioară îi transformă pe nativii acesteia în ”vedetele zodiacului”, până în data de 23 septembrie, când Soarele va ajunge în zodia Balanță.
Soarele în zodia lor le va ajuta pe Fecioare să se bucure de succes,
atât în plan personal, cât și profesional.

Mai mult, vor lua decizii inspirate și vor avea curajul să facă schimbările necesare pentru a-și schimba viața și pentru a-și pune în aplicare planurile și proiectele.
Fecioarele sunt persoane foarte muncitoare, care iubesc ordinea și curățenia și nu lasă nimic la întâmplare. Sunt foarte punctuale și organizate și sunt foarte atente la detalii. Au, însă un spirit critic exagerat și, din acest motiv, relațiile cu ele nu sunt foarte ”comode”.

23 august 2018 este  o zi de joi și, în astrologie, aceasta este asociată cu planeta Jupiter. Iar Marele Benefic Jupiter este patronul zodiilor Pești și Săgetător. Din acest motiv,  și Peștii și Săgetătorii se numără printre norocoșii zilei.

Din punct de vedere numerologic, ziua de 23 august 2018 este dominată de energia cifrei 6.
Aceasta se obține adunând toate cifrele din data de azi: 2+3+0+8+2+0+1+8=24.
Iar numărul 24 se reduce la o cifră: 2+4=6

Cifra 6 le aduce noroc persoanelor născute în zilele de 6, 15 și 24 din fiecare lună, dar și celor născute în luna iunie (luna a 6-a din an).

O zi perfectă tuturor!