Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 24 august 2018

oana-hananu-horoscop-24-augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 24 august 2018. Luna, aflată în zodia Vărsător, este în opoziție cu planeta Mercur, aflată în zodia Leu. Acest aspect poate provoca probleme de comunicare la locul de muncă iar pentru cei îndrăgostiți, ezitare în exprimarea sentimentelor sau detașare și dorință de ”libertate” care poate pune în pericol relația.
Ce anunță horoscopul zilei de 24 august pentru toate zodiile:

BERBEC
Berbecii preferă să își petreacă timpul liber alături de prieteni, spre dezamăgirea persoanei iubite. La serviciu, nu se pot adapta la ritmul sau stilul de muncă al colegilor și riscă să provoace conflicte din care nimeni nu are de câștigat.


TAUR
Taurii își doresc atât de mult să nu rateze nicio oportunitate în plan profesional încât riscă să rateze evenimente importante de familie sau să îi neglijeze pe cei dragi. Taurii care au copii sunt mai critici și mai severi decât de obicei.

GEMENI
Gemenii singuri au chef de flirt și aventură, dar s-ar putea să se trezească îndrăgostiți de cine nu trebuie. În cuplu, nativii au tendința de a da vina pe partener pentru tot felul de probleme, inclusiv pentru eventuale eșecuri profesionale.

RAC
Dacă nu au toți banii necesari pentru a-și cumpăra ceva sau pentru o investiție, Racii ar trebui să nu se bazeze pe ajutorul prietenilor sau pe aprobarea unui credit. Mai bine amână totul, pentru că nici partenerul nu va fi dispus să-i ajute.

LEU
Leii vor mai multă ”libertate” în cuplu sau se simt copleșiți de problemele de la serviciu și caută nod în papură celor de acasă. Nici măcar copiii nu reușesc să le schimbe prea mult starea de spirit. În plan financiar, sunt, însă, foarte chibzuiți.

FECIOARĂ
Fecioarele care încearcă să obțină un salariu mai motivant sau un alt  program de lucru se vor lovi de refuzul șefilor sau de criticile colegilor. Nativii care își caută un loc de muncă primesc oferte, dar acestea nu sunt deloc avantajoase.

BALANȚĂ
Balanțele se gândesc să își schimbe planurile legate de un proiect profesional din cauză că partenerul nu este de acord cu opiniile lor. Dar, dacă fac asta, s-ar putea să rateze niște șanse cu care nu se vor mai întâlni foarte curând.

SCORPION
Scorpionii au nevoie de odihnă și, cu toate că nu duc lipsă de invitații, s-ar putea să opteze pentru o seară petrecută în confortul de acasă. Cei care vor onora invitațiile, vor sta cu ochii pe ceas, pândind momentul potrivit pentru plecare.


SĂGETĂTOR

Săgetătorii care au de primit bani trebuie să facă niște demersuri suplimentare pentru a intra în posesia lor. De exemplu, au nevoie de încă un act sau de încă o aprobare sau un aviz, iar asta înseamnă că au nevoie și de mai mult timp…

CAPRICORN
Capricornii fac calcule, caută soluții, discută cu mai multă lume și se gândesc la cele mai bune proiecte pe care ar putea să le înceapă în această perioadă. Marte este, însă, retrograd în zodia lor, până luni, așa că ar fi bine să mai aștepte.

VĂRSĂTOR
Ziua este destul de complicată pentru Vărsătorii care încearcă să rezolve  probleme de familie. Ei sunt foarte critici și au tendința să spună, fără menajamente, ceea ce gândesc și s-ar putea ca această ”abordare” să amplifice tensiunile.


PEȘTI

Peștii care merg la serviciu trebuie să muncească și în locul colegilor care au plecat în concediu. În schimbul acestui efort, s-ar putea să primească niște laude în plus, dar nu și mai mulți bani la salariu. Din fericire, în cuplu e ”pace”.