Horoscop Oana Hanganu pentru weekend-ul 25-26 august 2018

111Horoscop de weekend Oana Hanganu. Sâmbătă,
25 august 2018,
Soarele și planeta Surprizelor, Uranus, sunt în armonie. Duminică, 26 august 2018, e Lună Plină în zodia Pești. Află ce ți-au pregătit astrele pentru acest week-end!

BERBEC
Sâmbătă, Berbecii au noroc în dragoste și surprize în plan financiar. Duminică, Luna Plină este un moment potrivit pentru meditație și ”autoevaluare” sau pentru evadare din cotidian și rutină. În acest sens, o călătorie în compania cuiva drag poate fi o alegere foarte bună.

TAUR
Sâmbătă este o zi perfectă pentru a fi petrecută în familie, dar Taurii trebuie să nu discute acasă despre problemele de la serviciu. Duminică e Lună Plină, moment bun pentru a face ordine în cercul de prieteni, după primirea unor informații care îi vor lua prin surprindere pe nativi.

GEMENI
Sâmbătă, dacă ies cu prietenii în oraș, Gemenii trebuie să fie atenți la bani: să nu-i piardă ori să nu cheltuiască peste măsură. Duminică, Luna Plină poate veni cu vești bune legat de carieră. Pentru unii nativi, poate fi, însă, un moment în care vor decide să se îndrepte spre alte domenii de activitate.

RAC
Pentru Raci, weekend-ul poate aduce călătorii, oferte de muncă sau invitații din străinătate. De asemenea, mulți nativi pot decide că e bine să ”investească” în cariera lor, iar înscrierea la anumite cursuri va fi o opțiune. Unii nativi vor discuta cu familia despre stabilirea în altă țară.


LEU

Sâmbătă, Leii ar trebui să onoreze invitațiile primite pentru că și un simplu ”eveniment de familie” le poate aduce întâlnirea cu cineva care să-i ajute în profesie în viitor.  Duminică, e zi de cadouri sau de vești bune legate de veniturile partenerului sau e zi de sărbătorit succesul unui proiect.

FECIOARĂ
Fecioarele care lucrează sâmbătă trebuie să evite discuțiile în  contradictoriu cu șefii. Ziua este bună pentru nativii care pleacă în călătorie. Duminică, Luna Plină este un moment important pentru relații: împliniri în cuplurile solide, decizii radicale în cele cu probleme.

BALANȚĂ
Balanțele pot lua decizii importante privind schimbarea stilului de viață sau profesia. În primul caz, o nouă dietă sau o nouă rutină zilnică pot avea efecte pozitive asupra sănătății. În al doilea, planurile legate de carieră vor avea mai mult succes după ce Soarele va ajunge în Balanță (23.09)
SCORPION
Sâmbătă, Scorpionii care lucrează sau iau parte la un eveniment profesional sunt în centrul atenției. Cei singuri își pot întâlni marea iubire. Duminică, în cupluri, Luna Plină aduce mai multă afecțiune, fertilitate sau ”inspirație” în luarea unor decizii privind viitorul relației.

SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători, weekend-ul vine cu schimbări în familie (de exemplu, o rudă apropiată se căsătorește) sau, pentru nativi, cu schimbarea domiciliului sau șansa de a-și cumpăra o casă. Luna Plină de duminică le poate aduce nativilor singuri întâlnirea cu viitorul partener de viață.

CAPRICORN
Sâmbătă, Capricornii singuri își pot întâlni jumătatea, în special dacă sunt plecați într-o călătorie, dacă iau parte la un eveniment sau dacă susțin un examen. Duminică va fi o zi potrivită pentru întâlniri cu frații sau prietenii apropiați și  pentru discuții legate de posibile proiecte sau afaceri.

VĂRSĂTOR
Luna Plină din acest weekend are loc în „casa Banilor” din astrograma Vărsătorilor. Astfel, nativii primesc bani sau vești bune legate de un job mai bine plătit sau de o promovare la actualul loc de muncă. Banii pot veni și de la o rudă sau unii nativi pot primi un credit pentru o casă.

PEȘTI
Weekend-ul este foarte important pentru Pești. Luna Plină are loc în zodia lor și îi ajută să ia decizii foarte importante în plan personal. Unii nativi vor renunța la relațiile de care nu mai sunt mulțumiți, iar alții vor impune noi limite sau reguli. Cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche.