Cum atragi norocul în iubire. Ritual simplu, în 11 pași

oana-hanganu-feng-shui-ritual-iubireOana Hanganu, astrolog și consilier Feng Shui: pentru a atrage o nouă iubire, trebuie să arunci tot ce îți amintește de relațiile din trecut, să schimbi energia din casă și să știi exact ce fel de partener îți dorești. Și să își cumperi o pereche de pantofi roșii!

Tehnicile și remediile Feng Shui te pot ajuta să scapi de ghinion. Important este, însă, și momentul când le pui în practică. Duminică, 26 august, e Lună Plină: un moment perfect pentru ritualuri și pentru schimbări importante!
Ritualul poate fi urmat și în primele 3 zile de după Luna Plină.

Dacă nu ți-ai întâlnit, încă, sufletul-pereche, poți scăpa de ghinion și cu ajutorul tehnicilor, remediilor și ritualurilor Feng Shui.

Iată un ritual simplu, în 11 pași:

1.) Aruncă tot ce îți amintește despre fostele iubiri!
Nu te ajută cu nimic dacă păstrezi fotografiile cu fostul partener, trandafirii pe care ți i-a dăruit la prima întâlnire sau mesajele siropoase și declarațiile trimise pe telefon sau pe Facebook!

2.) Decorează-ți dormitorul cu un tablou sau poster care reprezintă un cuplu fericit!
Renunță la pozele cu părinții,  bunicii sau gașca de prieteni!

3.) Scapă de jucării!
Chiar dacă sunt amintiri de la cea mai bună prietenă, de la un fost partener sau de la cineva drag din familie!
Ursuleții de pluș pot da un aer amuzant dormitorului tău, dar îți aduc ghinion pentru că, simbolic, îți tai calea spre o relație serioasă ori atrag relații în care ești un fel de marionetă/jucărie pentru partener.

4.) Schimbă locul patului, dacă e ”lipit de perete”  și cumpără o lenjerie de pat nouă din mătase, în culori pastelate.
În Feng Shui, rozul este considerat culoarea iubirii.
Ar fi bine ca patul să fie unul dublu, ”de mijloc”, cu acces pe ambele laturi. Și, chiar dacă ești o persoană singură, pe pat ar trebui să fie două perne!

5.) Cumpără sau culege 12 flori (de preferință albe) și împrăștie petalele acestora pe pat și în cameră. Lasă-le câteva ore pentru ca ele să absoarbă toată energia negativă și apoi aruncă-le!
Acest mic ritual anulează energia negativă din fosta relație, dacă dormitorul este același pe care l-ai folosit împreună cu fostul partener și nu ai cum să schimbi mobilierul și să redecorezi și reamenajezi încăperea.
De asemenea, este folositor și celor care locuiesc în case închiriate.

­6.) Aprinde bețișoare parfumate cu aromă de salvie (pentru purificarea spațiului) și cu aroma florilor preferate, pentru a atrage norocul.
Sau folosește uleiuri esențiale.

7.) Scrie cu un stilou roșu pe o coală de hârtie albă cum vrei să fie partenerul de viață!
Clar, ”pe puncte”, cu amănunte! Se spune că Luna Plină este un moment în care avem o mai mare putere de materializare. În plus, asta te va ajuta și să îți clarifici gândurile și să înțelegi mai bine ce fel de persoană vrei, cu adevărat, să atragi în viața ta.

8.) În timp ce scrii, lasă ­­­­­­­­două lumânări în formă de inimă să ardă
!
Sau măcar alege două lumânări roșii. Lumânările trebuie lăsate să ardă complet, deci asta îți va lăsa destul timp să îți limpezești gândurile și să recitești sau completezi ”lista cu dorințe”.

9.) Lasă coala de hârtie pe care ai scris pe o masă ori pe pervaz, pentru ca spiritul Lunii pline ”să o citească”! Altfel, nu te poate ajuta…
Încearcă să reții visul pe care îl vei avea în noaptea de duminică spre luni și să îl interpretezi. Luna Plină ne aduce întotdeauna mesaje importante din astral, prin intermediul viselor.

10.) Păstrează hârtia pe care ai scris într-un plic roșu, lângă două inimi sau doi nuferi din cuarț roz!
Cuarțul roz este unul dintre cele mai puternice remedii pentru iubire în Feng Shui.

11.) Cumpără-ți o pereche de pantofi roșii!
”Inaugurează”-i chiar duminică seara sau măcar în primele 3 zile după Luna Plină, când puterea acesteia se face, încă, simțită.
Se spune că pantofii roșii au ceva magic și atrag nu doar privirile, ci și norocul. Inclusiv în iubire. Sau mai ales în iubire… Succes!