Horoscop Oana Hanganu, 27 august-2 septembrie 2018, Balanță

oana-hanganu-horoscop-2708-209-BALANTAHoroscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor ca, în primele zile, să se odihnească și să își ”încarce bateriile” și, pe cât posibil, să nu mai personalizeze relațiile de muncă și nici ”să nu aducă problemele de la serviciu”.
De mult timp, prezența lui Neptun în zodia Pești și în sectorul profesiei din astrogramă, le-a adus multor Balanțe dezamăgiri în plan profesional: job-uri prost plătite, relații tensionate cu colegii, șefi incorecți, probleme în primirea banilor meritați sau în promovarea meritată etc.

Luna Plină de duminică a fost un moment în care multe Balanțe au luat decizii sănătoase în acest domeniu. Iar dacă au ratat Luna Plină, mai au la dispoziție primele 3 zile de după aceasta, când forța Lunii Pline încă acționează.

Astfel, chiar dacă luni sau marți primesc oferte foarte bune în plan profesional sau chiar dacă au un moment de inspirație pentru o afacere care pare perfectă, e bine să amâne deciziile.
Sănătatea, dieta și stilul de viață potrivit trebuie să le preocupe mai mult decât altceva!

De miercuri, cu Luna în sectorul Parteneriatelor și cu Marte direct în Capricorn, se pot concentra și pe viața profesională.
Marte se află în sectorul Familiei, dar acesta este și sectorul stabilității, al siguranței personale, financiare. Iar Luna și Marte, plus Saturn aflat tot în Capricorn, le pot ajuta pe Balanțe să își schimbe atitudinea, modul de acțiune, partenerii, casa, resursele, modul de a vedea lucrurile etc.  Dar s-ar putea ca tot acest proces transformator să aducă multe tensiuni în familie.

Vineri, Luna va ajunge în ”casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor și va acționa împreună cu Uranus, planeta Surprizelor. Asta e bine: în weekend, Balanțele pot primi un credit sau alt fel de finanțare, pot scăpa de o datorie, pot fi premiate la serviciu sau pot avea profitul sperat dintr-un proiect personal.
Dar Uranus poate aduce și cheltuieli neașteptate și, cum Balanțele sunt iubitoare de frumos, li se recomandă să evite magazinele…