Horoscop Oana Hanganu, 27 august-2 septembrie 2018, Fecioară

oana-hanganu-horoscop-2708-209-FECIOARAHoroscopul săptămânii 27 august -2 septembrie 2018 pentru zodia Fecioară pune accent pe relația de cuplu, dar și pe relațiile de colaborare sau de afaceri ale nativilor. Luna Plină de duminică a venit cu împliniri și vești bune pentru unele Fecioare, dar și cu schimbări pe termen lung și decizii drastice, pentru cele nemulțumite de partener sau de relație.
În prima parte a săptămânii, contextul astral provoacă multă confuzie sau dezamăgiri în cazul multor nativi care pot afla lucruri nu tocmai plăcute despre partener sau care sunt nemulțumite de atitudinea acestuia.
În cazul altora, contextul astral provoacă iluzii și speranțe ”înainte de vreme”. E vorba de Fecioarele care s-au îndrăgostit de curând sau care mai speră în împăcarea cu un fost partener.

De miercuri, Luna ajunsă în Berbec pune accent pe finanțe, pentru că acționează în ”casa Banilor altora” din astrograma Fecioarelor.
Aspectul tensionat format de Lună cu planeta Saturn le atrage atenția să nu exagereze cu pretențiile dacă vor să-i ceară bani partenerului pentru a-și cumpăra ceva sau pentru a investi în propriile proiecte.

Nici în zilele următoare nu trebuie să ”întindă coarda” pentru că bugetul familiei poate deveni motiv de ceartă și nemulțumire. Dimineața zilei de vineri este cea mai ”riscantă” perioadă în acest sens.

La serviciu, de asemenea, Fecioarele trebuie să fie foarte realiste și ”ponderate” dacă încearcă să obțină o mărire de salariu sau un bonus pentru activitatea de până acum.
Atitudinea realistă este necesară și în cazul unor interviuri pentru angajare. În plus, nativii trebuie să-și susțină ”pretențiile” cu un cv corespunzător.

În weekend, astrele sunt de partea Fecioarelor care vor să plece într-o călătorie. Sunt, de asemenea, posibile, vizite-surprize de la rude sau prieteni care lucrează în străinătate sau vești bune privind oferte de muncă în altă țară. Acestea din urmă pot veni într-un moment în care Fecioarele nici nu mai sperau să le primească.