Horoscop Oana Hanganu, 27 august-2 septembrie 2018, Săgetător

oana-hanganu-horoscop-2708-209-SAGETATORHoroscopul săptămânii
27 august-
2 septembrie 2018
pentru zodia Săgetător pune accent pe relația nativilor cu familia sau pe dorința acestora de a se muta în casă nouă, în zilele de luni sau marți.
Primele zile din săptămână pot veni și cu vești bune legate și de căsătoria unei rude apropiate sau de profitul unei afaceri de familie, cu vești despre un ajutor financiar pe care părinții sau alte rude vor să îl ofere nativilor, despre o donație sau despre o moștenire.

De miercuri, Luna va acționa în ”casa Iubirii și a Copiilor” din astrograma Săgetătorilor. Astfel, nativii se vor implica mai mult în viața celor mici sau, dacă își doresc să devină părinți, ar putea primi vești foarte bune.
Mijlocul săptămânii poate aduce mai multă afecțiune în cuplu, iar pentru cei singuri, șansa unei iubiri.

Totuși, relația cu partenerul poate trece și prin momente mai puțin plăcute, din cauza prietenilor sau din cauza banilor.
De asemenea, tensiuni pot să apară și în afaceri, pentru că nativii s-ar putea simți tratați incorect de colaboratori sau vor primi informații care vor zdruncina încrederea în aceștia.

Ziua de vineri poate aduce surprize în plan profesional. De exemplu, o ofertă pentru un job nou sau vești despre schimbări la actualul loc de muncă.
S-ar putea ca Săgetătorii să fie promovați, dar asta le va aduce nu doar mai mulți bani, ci și mai multe responsabilități.
Schimbările se pot referi și la echipă sau la programul de lucru. În ceea ce îi privește pe Săgetători, schimbările vor fi avantajoase, dar s-ar putea să nu fie pe placul familiei.

Duminică, însă, Luna va ajunge în zodia Gemeni și în sectorul Mariajului din astrogramă, așa că Săgetătorii vor avea nu doar timp, ci și ”ajutor astral” pentru a anula orice tensiune dintre ei și partenerul de viață.