Horoscop Oana Hanganu, 27 august-2 septembrie 2018, Scorpion

oana-hanganu-horoscop-2708-209-SCORPIONHoroscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018
pentru zodia Scorpion anunță posibile schimbări în plan sentimental: nativii singuri visează la iubiri din trecut, iar cei care au pe cineva sunt mai geloși, mai interesați de secretele partenerului sau sunt nemulțumiți de modul cum evoluează relația.

Prima parte a săptămânii nu este deloc indicată pentru schimbări sau decizii, iar discuțiile pe teme delicate ar trebui, pe cât posibil, să fie evitate.
În unele cupluri, Luna Plină de duminică a venit cu vești bune legate de copii, acest aspect favorabil se menține și în primele zile din această săptămână.

Mijlocul săptămânii va fi important pentru sănătatea Scorpionilor, dar și pentru viața lor profesională. Scorpionilor li se recomandă să evite eforturile exagerate, să își aleagă un regim alimentar sănătos și să petreacă mai mult timp în mijlocul naturii.

În plan profesional, trebuie să își îndeplinească sarcinile de serviciu cu responsabilitate și să fie atenți în special dacă au acte de completat sau dacă job-ul lor presupune relația directă cu autorități sau  presupune gestionarea de bugete.

Dacă au un interviu de susținut sau dacă vor să vorbească despre viitorul lor profesional cu șeful actual, ar trebui să aleagă dimineața zilei de joi, când fermecători, dar sunt și mai convingători, fără a fi, însă, deranjanți sau prea insistenți.

De vineri, Luna se va afla în sectorul Mariajului, alături de Uranus, planeta Surprizelor, așa că ultima parte a săptămânii nu va fi monotonă pentru Scorpioni și partener.

Mai mult, vineri, Scorpionii pot primi și o ofertă-surpriză de colaborare sau se pot îndrăgosti pe neașteptate de un partener de afaceri sau de un vechi coleg.

În weekend, Scorpionii și partenerul pot fi gazde perfecte pentru prieteni sau în cuplu se va discuta serios despre viitorul relației sau despre afacerile, investițiile, cheltuielile necesare pentru familie (mai ales dacă sunt și copii ”la mijloc”).